Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τσίπρας ο Κόφτης

ΣΤΑΘΗΣ

1) Ο Κόφτης. 2) Τα 99 χρόνια. 3) Τα κόκκινα δάνεια. Αυτή είναι πλέον η Ανίερη Τριάδα που θα στιγματίζει τον κ. Τσίπρα.
Ενα στίγμα που θα σβήσει ό,τι έκανε ως πριν να μηδίσει και θα περιγράφει όσα θα κάνει ώσπου να σβήσει - πολιτικώς.
Ηδη όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι όσοι δεν διαφοροποιούνται, αυτά που έκαναν γαργάρα, αυτά που κατάπιναν αμάσητα, τα φωνάζουν τώρα με θράσος, ως τη μόνη οδό της σωτηρίας - τη δική τους οδό της απωλείας.
Ο κ. Τσίπρας και ο Κόφτης.
Ο Τσίπρας ο Κόφτης. Τι ζηλευτή θέση στην ιστορία! Ο πρώην αριστερός που βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις, τις δυνάμεις που ωθούν την Ευρωπαϊκή Ενωση προς τα δεξιά. Τους προσέφερε τη χώρα λάφυρο και τον λαό σφαχτάρι. Τους προσέφερε την ελληνική αριστερά, που τον ακολούθησε, στο πιάτο - κραυγάζοντας urbi et orbi ότι η Αριστερά δεν μπορεί παρά να κυβερνήσει ως Δεξιά.
Είναι ανάξιο της λογικής, αλλά και της ηθικής κάθε ανθρώπου να.. επιχειρηματολογεί κανείς εναντίον όσων λέει και κάνει ο Τσίπρας ο Κόφτης. Ο άνθρωπος έχει ακυρώσει και τη λογική και την ηθική.
Ενας φίλος μού έλεγε ότι νιώθει πλέον σαν η ζωή του να τον προσπερνάει, κι εκείνος να πληρώνει αυτούς που του την κλέβουν.
Πράγματι ήταν μια παρένθεση ο κ. Τσίπρας. Που έβαλε την Ελλάδα σε μια παρένθεση για 99 χρόνια. Πλην όμως, κανένα άγος, καμμιά ύβρις, καμμιά αηδία δεν κρατάει τόσο πολύ. Αυτές οι γκροτέσκ καρικατούρες που πούλησαν την ψυχή τους στον Διάβολο για μια καρέκλα και λίγους ακόμα μήνες θητεία σε βρώμικα έργα, θα μείνουν με το στίγμα της Ανίερης Τριάδας που προσκύνησαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου