Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αυτογελοιοποιείται ο Σταύρος Θεοδωράκης

Του Γ. Γ.

Όταν «δεν βουτάς την γλώσσα στο μυαλό» που λέει ο λαός μας, και θέλοντας να δώσεις τίτλους στα ΜΜΕ, κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αυτό ακριβώς έπαθε και ο  αρχηγός του κατασκευασμένου απ’ τα γνωστό διαπλεκόμενα συμφέροντα  κόμματος «Ποτάμι».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους της Πρέβεζας, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Στις εκλογές του ‘12 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει ‘πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν τη μάχη στο ίντερνετ’ και με πάει σε ένα υπόγειο στην Κουμουνδούρου που ήταν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάναν αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία».

Για μισό ρε μεγάλε. Εσύ υποτίθεται ότι είσαι δημοσιογράφος. Σου έρχεται σε γνώση σου ένα τέτοιο γεγονός και περιμένεις τρία χρόνια .. για να το αποκαλύψεις; Στέκει σε καμιά λογική αυτό; Και δεν καταλαβαίνεις ότι με τα λεγόμενα σου είναι σαν να μας λες ότι έκανες … επιλογή στο τι δημοσιοποιούσες απ’ τις ειδήσεις που γνώριζες;

Όχι φυσικά ότι αποκλείεται να υπάρχουν Συριζέικα τρολ. αλλά να στο ομολογεί ο αρχηγός αυτού του κόμματος και να σε κάνει κοινωνό αυτής της λαμογιάς, κάπως χλωμό ακούγεται. Πόσο μάλλον που το παρουσιάζεις με μυθιστορηματικό τρόπο μιλώντας για  «υπόγειο στην Κουμουνδούρου».

Το μόνο που είναι γεγονός από τα λεγόμενα σου είναι ότι η Ν.Δ, επί Σαμαρά, είχε φτιάξει την λεγόμενη «Ομάδα Αλήθειας» με σκοπό και μέσω διαδικτύου την απαξίωση, ακόμη και με συκοφαντικό τρόπο ή με χάλκευση στοιχείων, των αντιπάλων της συντηρητικής παράταξης.
Όλα τα άλλα που ισχυρίζεται, ο Σταύρος Θεοδωράκης εμπίπτουν στο «πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», μετά την κατραπακιά που έφαγε στις τελευταίες εκλογές.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου