Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ηλίθιοι γερμανοτσολιάδες οι ιερόσυλοι βομβιστές; Βεβήλωσαν το άγαλμα του τελευταίου Αυτοκράτορα στον Μυστρά!


Πνευματικά δολοφονημένοι γερμανόδουλοι φαίνεται πως ήταν αυτοί που τοποθέτησαν βόμβα στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά. Αυτοί οι ανελλήνιστοι που πιστεύουν ότι προερχόμαστε από τους «Άρειους» ινδογερμανούς και πως ο Φαλμεράιερ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι το Βυζάντιο δεν ήταν Ελληνικό! Όλη αυτή η προπαγάνδα των Γερμανών που ειχε ως σκοπό την «αιτιολόγηση» της γενοκτονίας των γηγενών Ελλήνων από τον Φον Γκρούμπκοφ μέχρι τον Χίτλερ, έχει ποτίσει δυστυχώς τα μυαλά ντόπιων ανεγκέφαλων. Φυσικά ελέω της δράσης των νεοναζί αλλά και της.. επίσημης εκπαίδευσης που δέχεται την ανιστόρητη «ινδοευρωπαϊκή» θεωρία του φασισμού. Φυσικά το ότι η γλώσσα, οι αρχές και αξίες, ο κώδικας ηθικής του Ελληνισμού έμεινε αλώβητος για 4000 χρόνια, δεν παίζει κανέναν ρόλο για τους δολοφονημένους εγκεφάλους. Το ότι από τον Λεωνίδα εώς τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο οι ήρωες και οι εφιάλτες του Ελληνισμού παρέμειναν απαράλλαχτοι, το ότι η μεγάλη Μητέρα, η Πανγαία κυριαρχεί ως Παναγιά, ότι το δίκαιο και το ορθό ειναι οδηγός, ότι η προστασία του κοινωνικά αδύναμου, η αλληλεγγύη έμειναν αναλλοίωτος κώδικας τιμής από τον Ορφισμό μέχρι την Ορθοδοξία, δεν τους αγγίζει.
Το ότι η γυναίκα και το παιδί σε αυτά τα άγια χώματα υπήρξαν πάντοτε άνθρωποι και όχι αντικείμενα, δεν παίζει κανέναν ρόλο για τους ανεγκέφαλους γενίτσαρους. Προτιμούν τους ναζί και τους ισλαμοφασίστες εμπόρους σάρκας, διότι ως γνωστόν, «οι Εβραίοι φταίνε για όλα» και η ανικανότητα τους να φερθούν ως πραγματικοί Έλληνες, τους κάνει να βλέπουν με ηδονή τον μουλά που μπορεί να βιάζει, να χτυπά και να σφάζει γυναικόπαιδα. Από το Δίστομο ως την Ράκκα της Συρίας.
Και βέβαια, το κράτος του Σημίτη βολεύεται αφάνταστα από την ύπαρξη τους που αυτό δημιούργησε, συνθλίβοντας των κώδικα αξιών του Ελληνισμού και αφήνοντας ανεξέλεγκτη την ναζιστική προπαγάνδα ώστε «οι Γερμανοί να είναι πάντα φίλοι μας» και η Ορθοδοξία που διέσωσε το Ελληνικό, ανώτερο, κοινωνικά ωφέλιμο σύστημα τιμής να θεωρείται… ανθελληνισμός!
Σήμερα που το Βυζάντιο δικαιώνεται ως η μοναδική αυτοκρατορία ανθρωπισμού και δικαίου.

 

WWW.OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου