Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ» ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΧΗΣ

Η  συνεχής ανάδειξη κυβερνήσεων ,με την παραπλανημένη ή και
εξωνημένη ψήφο του λαού, που αποκαλύπτονταν ληστρικές και καταστροφικές για τους πολίτες, οδήγησαν στο σχηματισμό της πρώτης ,μετά την μεταπολίτευση, «αριστερής» κυβέρνησης. Κυβέρνησης που εισήλθε στον στίβο των εθνικών μας εξελίξεων εντυπωσιακά, ως πολιτική ενάντια σε κάθε είδους ξένης επέμβασης στα εσωτερικά μας και ειδικότερα ενάντια στα «μνημόνια» τα οποία που απεργάζονταν οι σύμμαχοί μας του 4ου Ραϊχ!
            Μάλιστα τα μνημόνια, που ομότροπα στην άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινής γνώμης, καταδίκαζε κραυγαλέα, σύσσωμη η γιγαντωνόμενη με [προκατ(;)] μεταγραφές η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράταξη για χρόνια πασχίζουσα, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να παραμείνει στο πολιτικό..
προσκήνιο και στελέχη «επαγγελματικά» ,που είχαν φροντίσει για το μέλλον τους καλλιεργώντας τις σωστές σχέσεις με το πολιτικό σύστημα. Υπήρξε άλλωστε ο χώρος αυτός γνωστός «αιμοδότης» του ΠΑΣΟΚ ή κατασκευαστής κομμάτων και «κινήσεων». Να θυμηθούμε την περίπτωση Μπίστη, την περίπτωση Κουβέλη και άλλα παρόμοια!!!!
            Η «κυβερνώσα» πλέον …αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ,αποδεικνύεται και ανακόλουθη και αναποτελεσματική αλλά το χειρότερο, ακριβής συνέχεια της δουλικής πολιτικής των προκατόχων της. Πλήρης υποταγή στο σύστημα Μέρκελ-Σόϊμπλε ,του Γ! Ράϊχ, σε ότι δηλαδή φραστικά «πολεμούσε» τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται ότι τίποτε το «νεοελληνικό»  δεν μπορεί να αντισταθεί στην φθορά και τη αποσύνθεση που έσπειρε η αγωνιστική διάθεση των δημοκρατικών κομμάτων της μεταπολίτευσης!!!
            Τη θλιβερή αυτή εικόνα την κάνουν προκλητικότερη η δήθεν «αντιχουντικές» κορώνες των ανυπο-χώρητων …δημοκρατών. Αυτών που υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας για κάθε πιθανό και απίθανο …άδικο αλλά εξακολουθούν να τηρούν σιγή …ασυρμάτου γιά τα θύματα των μνημονίων που θα …έσχιζαν!!! Υποκριτές ,θρασείς και αδυσώπητοι!  Ψεύτες και διπρόσωποι, που σας πείραζαν –και σωστά βεβαίως- οι αθλιότητες των «ομοδημοκρατών»της μεταπολιτευτικής πολιτικής πλέμπας!!! Σεις που έχοντας καταλάβει την κυβερνητική εξουσία αποδίδεστε σε απόδοση τιμών και ευγνωμοσύνης εκεί που φτύνατε!!!
            Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι ο άγιος γέροντας Παϊσιος  ο Αγιορείτης  έγκαιρα μας προειδοποίησε, εμείς οι ανόητοι  θέλαμε την αυταπάτη της πρόσδεσής μας σε ένα από τα «κουτσά άλογα» της ξεπουλημένης μεταπολίτευσης!!! Άθλιοι τυχοδιώκτες της πολιτικής! Γιατί πιστεύετε ότι θα ξεφύγετε από την οργή που συσσωρεύετε στους εξαθλιωνόμενους Έλληνες; Αυτούς που στερούνται ακόμα και το φαγητό με τη δική σας συναίνεση; Αυτούς που αγαπημένοι τους ,αυτοκτόνησαν από τον πανικό των κορακιών, που δεξιοί και αριστεροί σωτήρες τους ξεπλύνατε σε … «επενδυτές» και  «θεσμικούς» για να απολαμβάνετε τις υπουργικές καρέκλες που παθιασμένα καταλάβατε έστω και αν χρειάστηκε να γίνετε αδελφοκτόνοι;
            Είναι ίδιο σε κάθε Ιούδα αργά ή γρηγορότερα να εισπράττει το αντίτιμο της προδοσίας του! Χαρείτε τα λύτρα της προδοσίας σας όσο καιρό σας μένει γιατί όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι πολύς! Το αίμα των Ελλήνων που με τη συνενοχή και την υστερόβουλη ανοχή σας χύθηκε και χύνεται θα στοιχειώσει τις μέρες σας ,τον ύπνο σας και την ύπαρξή σας! Βρικόλακες της δήθεν δημοκρατικής μεταπολίτευσης! Βαμπίρ της πολιτικής κοινοβουλευτικής απάτης που στήσατε σε βάρος ενός λαού που αφελώς ασπάστηκε τα είδωλα της αδίστακτης και άθεης …προοδευτικότητάς σας. Όμοιας σε κάθε Ροβεσπιέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου