Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Οι ανταρτες της “λαϊκής Δεξιάς” σαρώνουν τα κάστρα των συνδικαλιστών πασοκων! Έρχεται η ωρα της ΓΣΕΕ;



Η ΔΑΚΕ της “λαικής δεξιάς” σαρώνει σε ομοσπονδίες εκτοπίζοντας τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ ! Τα πάνω κάτω φέρνουν στα συνδικάτα εκλογές σε ομοσπονδίες των πάλαι ποτέ ΔΕΚΟ όπου κυριαρχούσαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της άλλοτε κραταιάς και ενωμένης ΠΑΣΚΕ . Μια από αυτές η η Ομοσπονδία της ΕΥΔΑΠ που πέρασε στα χέρια της ΔΑΚΕ με ποσοστό πάνω από 50% . Ετσι μετά την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που παρ ολίγο να περάσει και αυτή τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ σαν πλειοψηφούσα δύναμη ,ένα ακόμα παραδοσιακό κάστρο της εργατοπατερίστικης ΠΑΣΚΕ.. έπεσε αμαχητί..
Ετσι καραμπινάτα στελέχη της πάλαι ποτέ ΠΑΣΚΕ μένουν χωρίς προσβάσεις σε ομοσπονδίες κλειδιά και περιχαρακώνονται μόνο στη ΓΣΕΕ.
Η κεντρική ΔΑΚΕ που φαίνεται να είναι σε διάσταση με τον Σαμαρά και την Συγγρού κατάγγειλε μάλιστα και κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ ΓΣΕΕ ότι έψαχνε η ψάχνει σωτηρία στην Συγγρού καταγγέλλοντας αριστερίστικη τακτική του Κουτσούκη της ΔΑΚΕ !
Απ την πλευρά του ο Κουτσούκης τον κατάγγειλε οτι ψάχνει ερείσματα να σωθεί προσωπικά ο ίδιος …με θεσμικές και εξωθεσμικές παρεμβάσεις!!!!
Μιλάμε για κοσμογονία… που το επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ θα την κάνει αγνώριστη σε συσχετισμό δυνάμεων ως προς το πολιτικό και ιδεολογικό τους προσανατολισμό.

http://papatzides.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4285.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου