Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα, κανείς δεν μπορεί να είναι Γερμανός!


Γράφειο Μενέλαος Τασιόπουλος


Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και οι κυβερνήσεις που διόρισε από το 2009 και μετά, έχουν πιστοποιημένα πλέον παράσχει τις χειρότερες υπηρεσίες στην Ελλάδα και τους Έλληνες, του τελευταίου αιώνα.
Άσχετα εάν ο κάθε Έλληνας μπορεί να τους χαρακτηρίσει δόλιους ή βλάκες. Άσχετα δηλαδή το κατά πόσον θα πρέπει να δικασθούν από ειδικό Εθνοδικίο για πράξεις εσχάτης προδοσίας ή όχι, έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια δραματική πραγματικότητα που μας αφορά όλους. Ο Γ. Παπανδρέου, οι υπουργοί και οι βουλευτές του παρέδωσαν την Ελλάδα, τους πολίτες, τους πόρους και την προοπτική της στη νέο-ναζιστική Γερμανία, που όπως διεφάνη και από την ακροαματική διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για τις αποζημιώσεις για την σφαγή των ελλήνων πολιτών στο Δίστομο, οι Γερμανοί είναι τόσο αμετανόητοι, τόσο αλαζονικοί και τόσο εκδικητικοί όσο και αυτοί οι Γερμανοί που εκτέλεσαν άνδρες, γυναίκες και παιδιά , καίγοντας τα σπίτια και τις περιουσίες τους στην προηγούμενη κατοχή.
Το Ράιχ και ο Λούθηρος
Ο Γερμανικός βαρβαρισμός , είναι ένα φαινόμενο διαρκείας στην Ιστορία και την Ευρώπη και η ευθύνη του Έθνους τους είναι συλλογική όσο όλοι μαζί στους αιώνες, απλά την επιβεβαιώνουν. Η προτεσταντική ηθική τους , θα πρέπει να μας είναι παντελώς αδιάφορη, αφού ο Λούθηρος απλά κήρυξε την οργή και το μίσος. Κήρυξε την τιμωρία και την αναλγησία ως υπέρτατη πράξη ανθρωπισμού. Αν οι Γερμανοί βολεύτηκαν με τη θρησκεία τους , εμάς θα πρέπει να μας είναι παντελώς αδιάφορο. Ομοίως αδιάφορες θα πρέπει να μας είναι και οι εμμονές του γερμανικού Έθνους για την Οικονομία, την οργάνωση της Κοινωνίας, τον τρόπο ζωής, τη σχέση τους με τα άλλα Έθνη, η κοσμοθεωρία τους.
Η Ευρώπη «Φρανκεστάιν»
Ο Γερμανικός παράγοντας στην Ελλάδα σκόρπισε την διαφθορά , με τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα Siemens, με καρτέλ και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, διαμόρφωσε συνθήκες αποδόμησης της κοινωνίας μας , με τις επιρροές και τις κατευθύνσεις που είχε στη σειρά των κυβερνήσεων της Ελλάδος ειδικά μετά το 1996 , ενώ στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου έχτισε τον ευρωπαϊκό «Φρανκεστάιν», που οδηγεί κράτη και κοινωνίες σήμερα στην εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό, του νέου Ράιχ.
Ο άξονας Βερολίνου- Αγκυρας
Η στρατηγική συμμαχία της Γερμανίας με την Τουρκία, συνδέεται με όλες τις εθνικές μας ήττες με αποκορύφωμα την Μικρασιατική Καταστροφή , ενώ το μένος των Γερμανών εναντίον των Ελλήνων εξαντλήθηκε στην Γερμανική κατοχή της Ελλάδος το 1940-1944. Το δάνειο που υποχρεωτικά πήραν τότε από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με δικού τους υπολογισμούς προσμετράται σήμερα στα 70δις ευρώ. Είναι το ποσόν που θα πρέπει να διεκδικήσει και να συμφωνήσει η Ελλάδα, εφόσον διαφύγει από την εξουσία δοσιλογικών κυβερνήσεων, όπως και η σημερινή, στην περίπτωση της εξόδου της από το ευρώ. Είναι ένα ποσό κρίσιμο στην περίπτωση που έχει προηγηθεί “credit event”, για τη διαγραφή του χρέους μας σε ύψος 60%, προκειμένου να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του δανεισμού μας , που δεν θα μπορεί να προέλθει για διάστημα μηνών από τις αγορές.
Η Γερμανική διαφθορά
Πρέπει να γίνει κατανοητό άμεσα ότι δεν χρωστάμε τίποτα στη Γερμανία. Με την «φούσκα» της οικονομίας μας , χρηματοδοτήσαμε την βιομηχανία της, με τα ελλείμματα μας ενισχύσαμε τις τράπεζες της , που με τοκογλυφικά επιτόκια κερδίζουν συνεχώς σε βάρος της Ελλάδας, με την διαφθορά μας φέραμε σε δεσπόζουσα θέση Γερμανικούς ομίλους του άξονα, που παραμένουν το ισχυρό κατεστημένο της Γερμανίας, στην πολεμική βιομηχανία, τις τηλεπικοινωνίες, τη βαριά βιομηχανία, τα ναυπηγεία, τις σύγχρονες τεχνολογίες. Έτσι επιστρέψαμε τη «μερίδα του λέοντος» στους Γερμανούς από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, που το σύνολο των Λαών της Ευρώπης , μέσω των φόρων τους μας διοχέτευαν για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό μας.
Η παγίδα των δοσιλόγων
Οι κυβερνήσεις Παπανδρέου , ακολούθησαν μια λογική , που θα τις συνοδεύσει στην Ιστορία όποια και αν είναι η επόμενη μέρα της Ιστορίας μας. Ενέταξαν, χωρίς κανένα δικαίωμα και ευκαιρία για τους Έλληνες και το Έθνος – κράτος, την χώρα και την οικονομία υπό Γερμανική δικαιοδοσία. Αυτό το έπραξε ενοποιώντας τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ και τις κρατικές εγγυήσεις , με το έλλειμμα της Γενικής κυβέρνησης.
Το ήδη υψηλό έλλειμμα της Ελλάδος, για τα δεδομένα της ευρωζώνης όμως και όχι τα διεθνή, εκτοξεύθηκε οδηγώντας τη χώρα στην «παγίδα χρέους». Ταυτόχρονα με δηλώσεις σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών, ο Γ. Παπακωσταντίνου, άρχισαν μόνοι τους να μιλούν για τα “greek statistics” και τον Τιτανικό, οδηγώντας τη χώρα και σε «παγίδα δανεισμού», σκορπώντας τον πανικό στις διεθνείς αγορές , που καταγράφηκε στην εκτόξευση των spreads. Σε προσωπική συνεννόηση Παπανδρέου- Στρος Καν , επικεφαλής του ΔΝΤ, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να μπει στην ευρωζώνη το ΔΝΤ και ανέλαβε την αναδιάρθρωση της χώρας και της οικονομίας η Γαλλική τράπεζα, που στήριζε πολιτικά τον Στρός Καν , αγόρασε μάλιστα την κεντροδεξιά , παραδοσιακή εφημερίδα, Le Monde , για την προεκλογική εκστρατεία διαρκείας, ο λόγος για την Lazard την πολύ γνωστή διεθνή τράπεζα, από το «πλιάτσικο» των πολυεθνικών στην Αργεντινή , μέχρι την εξέγερση της «κατσαρόλας» και την έξοδό της από το ΔΝΤ.
Το τελικό πλιάτσικο
Στη συνέχεια , κατά παρέκκλιση του Συντάγματος, της έννομης τάξης και του δημόσιου συμφέροντος, οι κυβερνήσεις Παπανδρέου ενέταξαν την Ελλάδα στα Μνημόνια, υπογράφοντας την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση , απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και μέτρων εξαθλίωσης των Ελλήνων , χωρίς να μειώνεται το χρέος, που εκτοξεύθηκε και τα ελλείμματα, που παραμένουν διψήφια, με την ύφεση , την ανεργία, την αποεπένδυση και την αποκεφαλαιοποίηση των επιχειρήσεων , να οδηγούν τις εξελίξεις. Ακολούθησε το ακόμη πιο επαίσχυντο Μνημόνιο2-Μεσοπρόθεσμο , για να φθάσουμε στο σήμερα που η Γερμανία οργανώνει το Ελληνικό «πλιάτσικο», η Τουρκία ανυπομονεί να αξιοποιήσει τη συγκυρία και να δεσμεύσει για τον εαυτό της τη θαλάσσια περιοχή , έξω από το Καστελόριζο, συνδέοντας μια δική της ΑΟΖ, με την Αιγυπτιακή.
Σκληρή απάντηση των Ελλήνων
Οι πάστορες της γερμανικής Χριστιανοδημοκρατίας, μπορεί να θέλουν να «τιμωρήσουν» τους έλληνες, όπως ισχυρίζεται η καθεστωτική δημοσιογραφία. Θέλουν να τους δουν να δυστυχούν , να κρυώνουν το χειμώνα, να πέφτουν κάτω από την πείνα. Η Γερμανική Καγκελαρία θεωρεί ελεγχόμενη χρεοκοπία, την δραστική μείωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, την κατάρρευση ακόμη και των χαμηλοσυνταξιούχων, την αρπαγή της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας, χωρίς να επιτρέπει κανενός τύπου εγγύηση για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Η απάντηση των Ελλήνων θα πρέπει να είναι κάθετη. Πρόκληση εκλογών και τιμωρίας της δασολογικής κοινοβουλευτική πλειοψηφίας των ελληνόφωνων, που την οδήγησαν εδώ. Αποκαθήλωση της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, που προπαγανδίζει τον «ραγιαδιμό», με τα κονδύλια του στρατού κατοχής.
Μαζικές διαδηλώσεις στη γερμανική πρεσβεία και αίτημα για αποχώρηση του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα και του επικεφαλής του εμπορικού τμήματος. Πεισματικό εμπάργκο στα γερμανικά καταναλωτικά προϊόντα.
Ούτε ένα ευρώ στους νέο- ναζί Γερμανούς. Προετοιμασία για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας στο πολιτικό, οικονομικό και χρηματιστοπιστωτικό επίπεδο. Σκληρή τιμωρία στους ελληνόφωνους «Γερμανοτσολιάδες», με την «ευρωπαϊκή» κουλτούρα.
πηγή:newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου