Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ «ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ» ΠΑΣΟΚΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΥ-ΜΠΕΝΥ ΚΛΠ ΡΕΠΟ-ΣΙΦΟΥΝΟ-ΠΑΠΟΥΤΣΟ-ΑΝΝΟ –ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ

Η επιμονή των διάφορων  κυβερνητικών μπαχαλάκηδων που με τις στρακα-στρούκες και τις επιτηδευμένες «ελληνικούρες» τους- με τις οποίες εντυπωσιάζουν τους νεοέλληνες περισσότερο και από τις στρακαστρούκες- απειλούν τους εργαζόμενους με ανεκδιήγητη ιταμότητα ότι θα απολυθούν διότι είναι αχρείαστοι , υπεράριθμοι και τεμπέληδες!!!
Όλα αυτά τα λένε αυτοί οι επίορκοι εξαπατητές, εξαγοραστές των ψήφων μας αφού μας είπαν τα μύρια όσα ψέματα προκειμένου να αποσπάσουν την εξουσία την οποία έστρεψαν εναντίον των πολιτών, εναντίον μας!!!
Αυτοί οι ανίεροι Ροβεσπιέροι της «Πασοκικής αλλαγής», οι «Πινόκιο» της πολιτικής, άλλοι με πλερέζες άλλοι με παρδαλές φορεσιές , ξεχνώντας το Ελληνικό και Σοσιαλιστικό τους παρελθόν –όποιοι και όσοι και όσο το είχαν- και υβρίζουν χυδαία, πρόστυχα ,υποτιμητικά και απαξιωτικά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Εκείνοι που έχουν ελάχιστα μετρημένα ένσημα και αυτά με κομματικές πλάτες –οι περισσότεροι- καταγγέλουν για «τεμπέληδες» και στέλνουν στην ανεργία τους ανθρώπους που καπνίζονταν στις ζώνες του Περάματος και του Πειραιά, στις οικοδομές και τις φωτιές, στις αναχαιτίσεις εχθρικών αεροσκαφών, στους χώρους των νεκροτομείων και των χειρουργείων!!! Ποιοι αυτοί οι κομψευάμενοι πολιτικοί με συνολάκια από τα Παρίσια και τα Λονδίνα. Αυτοί οι σπουδαίοι, αλήθεια χα-χα!!, πολιτικοί που δεν έβλεπαν την τύφλα τους και μας συντρίβουν στις παγίδες του χρέους της χώρας μας , που αυτοί οι ίδιοι κατασκεύασαν!!! Και έχουν το θράσος να κατηγορούν όλους τους πολίτες , όλους εμάς που τους ψηφίσαμε επειδή μας ξεγέλασαν!!!
Το μόνο αμάρτημά μας είναι ότι τους πιστέψαμε. Αν αυτό επισύρει την ποινή οποιασδήποτε τιμωρίας, η ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί σε αυτούς που είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σημερινής κρίσης, ποια μπορεί άραγε να είναι; Ποιος να την επιβάλει; Μήπως τάχα αυτοί οι ίδιοι; Μήπως οι από αυτούς διορισμένοι αξιωματούχοι σε όλες τις επίκαιρες θέσεις; Μήπως οι κολλητοί τους με τους οποίους μαγείρευαν διατάξεις και νόμους που μας αλυσόδεσαν; Ως πότε θα ανεχόμαστε την αναίδειά τους, την προκλητικότητά τους, την ωμότητά τους; Ως πότε θα καταδικάζουμε τα δικά μας παιδιά για να σπουδάζουν τα δικά τους στα «γαμάτα» Πανεπιστήμια της Δύσης για να επιστρέψουν στην Ελλάδα να κυβερνήσουν και αυτά με τη σειρά τους; Να κυβερνήσουν με τον ίδιο αναίσχυντο τρόπο με τον οποίο κυβερνούν σήμερα οι «μαμάδες» και οι «μπαμπάδες» τους!  Να «κυβερνήσουν» τους σκλάβους τους, τα δικά μας παιδιά , τα οποία σήμερα απαιτούν να τα αλυσοδέσουμε ώστε να τους τα παραδώσουμε και αλυσοδεμένα! Θα διαπράξουμε και τέτοια ιεροσυλία;
Με τον κομψό τσαμπουκά τους προσπαθούν αυτοί δικτατορίσκοι του σωλήνα (αλά Πινοσέτ) να μας πανικοβάλουν και να τους παραδώσουμε το όσια και τα ιερά μας, για να τα παραδώσουν στα πραγματικά αφεντικά τους , προκειμένου να μακροημερεύσουν στις καρέκλες της εξουσίας και του μπεζαχτά! Και οι άλλοι Έλληνες, οι πολλοί , αυτοί που δεν ξενοσπούδασαν και δεν ξενοδόθηκαν , τι θα γίνουν; Σκασίλα τους μεγάλη. Αυτοί ένα απαιτούν. Να είναι «εντάξει» με όσα απαιτούν τα κατάλοιπα της φασιστικής Ευρώπης του νέου «μεσοπολέμου»! Μιάς φασιστικής Ευρώπης που σέρνεται και συστρίβεται  μαζί με την φασιστική ομερτά του ΔΝΤ και των αφανών αφεντικών. Των αποθησαυριστών του παγκόσμιου πλούτου. Τους Ροκφέλερ, τους Ρότσιλντ και όλο των εσμό αυτών που υπηρετήθηκαν από τις κυβερνήσεις όλων των κρατών, τα τελευταία πολλά χρόνια!!!
Αυτή η γενιά των ξεπεσμένων , ξιπασμένων και ξετσίπωτων σοσιαλιστών της παρέας του Τζόρτζ, της Μάργκαρετ, της Ανούλας, του Βαζέλ, του Αντρέ, του Σηφο-,του Σκανδαλοτέτοιου και όλων αυτών των κατά το πάλαι χερουβείμ του ανδρεϊκού Σοσιαλισμού κουρέλιασαν την ελπίδα μας, ξέσκισαν την περηφάνια μας , κατασπαράζουν τα παιδιά μας, μας περιγελούν και μας λοιδορούν, μας ειρωνεύονται και εξακολουθούν να μας απειλούν!
Είναι δυνατόν να τα ανεχόμαστε αυτά ακόμα; Είναι δυνατόν αυτοί οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας μας να εξακολουθούν να μας απομυζούν , να μας μαχαιρώνουν και να στρίβουν το μαχαίρι και εμείς να μην αντιδρούμε; Είναι δυνατόν οι πράσινοι και γαλάζιοι εγκληματίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και οι λοιποί μπαχαλάκηδες της πολιτικής συμπαιγνίας να μας ζητούν να συμβιβαστούμε με μία «ανέξοδη» κυβερνητική αλλαγή; Είναι δυνατόν να γλυτώσουν όλοι αυτοί με μία ψήφο διαμαρτυρίας; Είναι δυνατόν να μη τους ζητηθούν ευθύνες; Είναι δυνατόν να τραβήξουν την τάπα βυθίζοντας το σκάφος, αυτοί να φεύγουν με την σωστική λέμβο και εμείς να πνιγόμαστε χειροκροτώντας τους;
Ας τελειώνουν τα ψέματα! Όσοι οδήγησαν την χώρα να απειλείται με εχθρική ή κατάληψη από ξένη κυριαρχία , είναι ένοχοι ΕΣΧΑΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Λαέ της Ελλάδας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! Απαίτησε την σωτηρία της Πατρίδας σου, Απαίτησε την αμείλικτη τιμωρία των υπεύθυνων. Απαίτησε την πλήρη επιστροφή της τιμής , του πλούτου, της επιβίωσης της χώρας σου. Διεκδίκησε αυτά που σου παίρνουν με συμπαιγνία αυτοί που σήμερα σε κατηγορούν αναίσχυντα ως υπεύθυνο επειδή τους εμπιστεύτηκες. Επειδή σου έδιναν από τα δανεικά που σε χρέωναν χωρίς όμως να σου το λένε αλλά παρουσιάζονταν σαν «μάγκες» , «σωτήρες» και «βαρβάτοι» πολιτικοί!         
Τώρα που τα ψέματά τους τελείωσαν και βγαίνουν στη φόρα, κατηγορούν εσένα πολίτη! Ποιοι αυτοί που έφεραν εν γνώσει τους την καταστροφή της χώρας. Θα τους αφήσεις να ξεπουλήσουν την πατρίδα, τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου