Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ

(Από   Κωνσταντίνο)

Επιτέλους!!!  Όσο ανεχόμαστε τις  ανοησίες κάθε θολοκουρτουριάρη δήθεν «πνευματικού» ανθρώπου, κάθε λαθρεπιβάτη του αρχαιοταξίδευτου καραβιού της Ελληνικής πατρίδας, τόσο θα αποθρασύνονται!   Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν.
Και ασχημονούν οι Ψαριανοί που επιχειρούν να μας επιβάλουν  με τον ψευτοδημοκρατικό τσαμπουκά τους, τη  φαύλη λαθροβίωση  του ιδιότυπου «απαρτχάϊντ» των κουλτουριάρηδων σε όλους εμάς ,που δεν δεχόμαστε και δεν επιθυμούμε να μας καθορίζει ως Έλληνες    «σκέψη»  κάθε  Ψαριανού. Ασχημονούν αυτοί που διαγράφουν και ηθελημένα  «αγνοούν» την ιστορία μας ως έθνος –από την τουρκοκρατία και την απελευθέρωση  αλλά και παλαιότερα- την ομολογία  όσων έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα (ηρωϊκό « πάνθεο» του ’21 και όχι μόνο), την  πίστη της πλειοψηφίας  ακόμα και των σημερινών Ελλήνων. Αυτή που κολακεύουν όλα τα «καμάκια» της ψήφου στις παραμονές των εκλογών.
Βεβαίως τη σχέση μπορεί να έχουν οι «κουλτουριάρηδες» των «Φεράρι» με τους μπαρουτοκαπνισμένους Έλληνες που διέθεταν  Χριστιανική ψυχή! Τι σχέση έχουν αυτοί που ως παιδιά ευνοημένα του «σόου» ,είδαν τα όνειρά τους να ξεπερνούν κάθε προσδοκία τους αφού εξευτέλισαν κάθε  όσιο που τους «βάρυνε» από κούνιας. Αυτών που δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτε σοβαρά χρήσιμο στην κοινωνία αλλά «κατάφεραν» να «φτύσουν» με τόση τέχνη την ιδεολογία τους και την δήθεν πίστη τους σε τάχα «σοσιαλιστικά» ή ευρω-κομουνιστικά ιδεώδη!!!
Έλεος  πιά !!! Κύριοι της δήθεν προόδου, του αμοραλιστικού ρεβιζιονισμού αρκετά έχετε υποσκάψει τα θεμέλια της Ελλάδας όπως άντεξε αιώνες! Αρκετά μας προκαλέσατε με τα πολιτικά σας καμώματα  τα διαλυτικά και στο μαζικό κίνημα  και στην προοπτική ανασύστασης  μετώπου εθνικής συσπείρωσης , μπροστά στην μπόρα που οσονούπω φαίνεται να ξεσπά. Σκασμός λοιπόν οι ρήτορες της διάλυσης του κοινωνικού μας ιστού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου