Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβερνάται η χώρα...

Κάθε μέρα χάνουμε τα λόγια μας με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε. Και ακριβώς λόγω της αθλίας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, πολλοί άνθρωποι θέλουν να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον, αλλά και τις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται από πλευράς του κυρίου πρωθυπουργού για να ορθοποδήσει η χώρα. Όμως ο καθένας στο κυβερνών κόμμα τον χαβά του. Εμείς προσπαθούμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και εκείνοι δεν μας αφήνουν όχι μισογεμάτο να το βλέπουμε, αλλά του τραβούν και μια κλωτσιά για να μην μείνει σε αυτό ούτε μια σταγόνα νερό ….
Από πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την παραίτηση βόμβα του κ. Παμπούκη για την οποία το πρωθυπουργικό περιβάλλον κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να πέσουν οι τόνοι, έτσι ώστε και οι πολιτικές συνέπειες να είναι μικρότερες. Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι και ο κύριος Ραγκούσης έφθασε στα πρόθυρα της παραίτησης για το θέμα των ταξί εξ αιτίας της αντιπαράθεσης του με τον κύριο Ρέππα. Η οικονομία είναι σε πλήρες αδιέξοδο. Οι υπουργοί αντί να προχωρούν στο δύσκολο έργο τους κοιτούν πως θα κοροϊδέψουν τους «κουτόφραγκους» Τροϊκανούς! Εν τω μεταξύ οι κίτρινες κάρτες από την τρόικα πέφτουν σύννεφο…. Κλείσιμο αχρήστων οργανισμών δεν γίνεται, μετατάξεις ή όλα τα άλλα αναγκαία μέτρα όσον αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους δεν γίνονται, ετοιμάζονται δε και κομματικές προσλήψεις μέσω των ΜΚΟ (!!!). Κρίμα που πριν από λίγες ημέρες όταν έγινε γνωστό ότι απεβίωσε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αν. Πεπονής όλοι στο Κίνημα εκθείαζαν το έργο του και ειδικά την δημιουργία του ΑΣΕΠ που έβαλε ένα τέλος στις κομματικές προσλήψεις!!!!! Εν τω μεταξύ ο κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια αυξάνεται, η ανεργία αυξάνεται, γενικά αυξάνεται ραγδαία η δυστυχία του κόσμου. Και η κυβέρνηση τι κάνει; Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Πέρα βρέχει… Δεν τρέχει κάστανο…
Τι δεν κατανοούν λοιπόν; Τι δεν μπορούν να αντιληφθούν; Τι θα γίνει αν καταστραφεί η χώρα; Που θα τρέξουν να κρυφτούν μετά; Και ας πούμε ότι όλοι αυτοί οι κύριοι που μας οδήγησαν εδώ θα την κοπανήσουν από την Ελλάδα. Για τους συγγενείς τους, για τους φίλους τους, για τους δικούς τους ανθρώπους που δεν θα έχουν την δυνατότητα να τους ακολουθήσουν δεν τους νοιάζει; Τι θα γίνει λοιπόν κύριε Παπανδρέου; Θα χρησιμοποιήσετε και το φραγγέλιο στο κόμμα σας, στους υπουργούς σας ή θα το χρησιμοποιείτε μόνο πάνω στον Ελληνικό λαό; Τι να κάνει ο λαός τις φιλότιμες σας προσπάθειες όταν το τελικό για εκείνον αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό. Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε το κόμμα σας, αφήστε να δοκιμάσει και κάποιος άλλος μπας και δει και λίγο φως ο δυστυχής αυτός λαός… Τόσους και τόσους δελφίνους έχετε στο ΠΑΣΟΚ!
Α, και κάτι άλλο. Τι Διογένης θα ήμουνα αν δεν έψαχνα με το φανάρι όχι άνθρωπο αλλά κανέναν πολιτικό που να υποφέρει με όλα αυτά τα μέτρα. Μήπως έχετε δει κανέναν, λέμε τώρα; Και μάλιστα ανεξαρτήτως κόμματος; Προφανώς η δουλειά αυτή δεν περνά κρίση, τουλάχιστον οικονομική!

Διογένης ο Κυνικός
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου