Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το 1995 ο 27χρονος Γιάννης, το μεγαλύτερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας Καλυβιώτη από την Λίμνη Ευβοίας αρρώστησε αριά με κυστική ίνωση.
Μετέβει στην Αγγλία όπου και παρέμεινε για θεραπεία 20 ολόκληρους μήνες στο Νοσοκομείο Μπρόμπτον του Λονδίνου.
Κοντά του και ο π.Παύλος να δίνει δύναμη στον ίδιο και κουράγιο στην οικογένειά του.
Τον νεαρό Ευβοιώτη, όπως και τον π.Παύλο, είχε γνωρίσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Νοσοκομείο «Μπρόμτον» που νοσηλευόταν σε μία από τις επισκέψεις που έκανε στα Νοσοκομεία του Λονδίνου.
Ο Γιάννης «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Συγκινημένη από τον θάνατο του ήρθε στην Ελλάδα η Πριγκίπισσα Νταϊάνα την υποδέχθηκε στην Λίμνη, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας π. Παύλος Ιωάννου, μ.τ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης που δεν έπαψε στιγμή να εκδηλώνει με κάθε τρόπο την συμπαράσταση του στην Οικογένεια του Γιάννη.
Τώρα και οι τρεις βρίσκονται κοντά στον Επουράνιο Πατέρα.



Το 1995 ο 27χρονος Γιάννης, το μεγαλύτερο από τα 4 παιδιά της οικογένειας Καλυβιώτη από την Λίμνη Ευβοίας αρρώστησε βαριά με κυστική ίνωση. Μετέβει στην Αγγλία όπου και παρέμεινε για θεραπεία 20 ολόκληρους μήνες στο Νοσοκομείο Μπρόμπτον του Λονδίνου.Κοντά του και ο π.Παύλος να δίνει δύναμη στον ίδιο και κουράγιο στην οικογένειά του. Τον νεαρό Ευβοιώτη, όπως και τον π.Παύλο, είχε γνωρίσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Νοσοκομείο «Μπρόμτον» που νοσηλευόταν σε μία από τις επισκέ...
Δείτε περισσότερα


http://www.orthodoxia.online/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου