Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Αγριο ΞΥΛΟ βουλευτών του ΚΚΕ στην Αχτσιόγλου -«Είστε υπουργός εργοδοσίας, όχι Εργασίας»

Αγρια κόντρα ξέσπασε στην ολομέλεια ανάμεσα στην υπουργό εργασίας και τους βουλευτές του ΚΚΕ.
Η Έφη Αχτσιόγλου επιτέθηκε στον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, λέγοντας: «Οι συνάδελφοι του ΚΚΕ είπαν πως όποιος πηγαίνει και καταγγέλλει την επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά!»

«Αφήστε αυτά τα κόλπα, είναι προβοκατόρικα! Αυτό είπα εγώ;», απάντησε ενοχλημένος ο Θανάσης Παφίλης.

Όμως η κ. Αχτσιόγλου επέμεινε: «Αυτό κατάλαβα ότι είπατε! Όχι μόνο εσείς αλλά και ο Κατσώτης, που είπε ξεκάθαρα ότι όποιος καταγγέλλει στην επιθεώρηση εργασίας δεν βρίσκει δουλειά».

Οι δύο βουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι στα έδρανα τους και άρχισαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα να παρέμβει ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης και να τους χαρακτηρίσει...αγανακτισμένους βουλευτές.

«Αυτές είναι εικόνες αγανακτισμένων βουλευτών! Σας παρακαλώ πολύ! Δεν είστε χθεσινός κοινοβουλευτικός κ. Παφίλη τα ξέρετε αυτά».

Αγριεμένος ο κ. Παφίλης απάντησε: «Η υπουργός ή δεν ακούει τι λέμε ή ακούει κάποιους που τη συμβουλεύουν ή συνειδητά κάνει προβοκάτσια! Αυτό δεν είναι υπουργός Εργασίας αλλά εργοδοσίας!».

«Εσείς σκεφτείτε αν η φράση αυτή σπάει τον φόβο στους εργαζόμενους ή τον ενισχύει», απάντησε η υπουργός με τους βουλευτές του ΚΚΕ να φωνάζουν από τα έδρανα: «Αυτά αλλού να τα κάνει! Άντε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου