Ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών

Μια φράση μόνο μπορεί να πει κανείς για την παρουσία του Τσίπρα στη ΔΕΘ: «Είναι ντροπή για την Ελλάδα να έχει τέτοιον πρωθυπουργό».
Θα μπορούσε βεβαίως να πει κανείς ότι σε τέτοια κατάντια βρίσκεται η πατρίδα μας, τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν, όμως, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις παροχές τετραετίας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Πολιτικός απατεώνας είναι, δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει. Ξέραμε ότι θα τα έδινε όλα. Ο πολιτικός αριβισμός του είναι αρκετός για να ανακοινώσει νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, αν και γνωρίζει καλά ότι δεν θα το εφαρμόσει για δύο λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι δεν θα είναι αυτός πρωθυπουργός. Ο δεύτερος ότι ακόμη κι αν αυτός συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός δεν θα τα εφαρμόσει γιατί ξέρει πώς να εξαπατά τον ελληνικό λαό. Αυτός που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει παροχές. Άλλωστε, με δικά του λεφτά κάνει δώρα; Μέρος από το πλεόνασμα αίματος θέλει να μοιράσει.
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η πλήρης παράδοση της χώρας στον αμερικανικό παράγοντα. Ο Τσίπρας και η παρέα του έδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Αμερικανούς. Μια κυβέρνηση της Αριστεράς που κάποτε φώναζε «προδότες των λαών Αμερικάνοι», είναι αυτή που μετέτρεψε και επίσημα σε προτεκτοράτο του Τραμπ την Ελλάδα.
Κι ας υποθέσουμε ότι αυτό είναι θεμιτό. Στη Δύση ανήκουμε, κι όχι στη Ρωσία ή την Κίνα από τις οποίες περίμενε ρούβλια και γουάν το πρώτο εξάμηνο του 2015 που κατέστρεψαν την οικονομία.
Αλλά το θέμα είναι ένα. Κατεβάσαμε που κατεβάσαμε τα βρακιά μας. Ποιο ήταν το αντάλλαγμα; Γιατί συμφωνία για το Μακεδονικό δεν πήραμε, το αντίθετο μάλιστα τα ξεπουλήσαμε όλα, όπως μας είπαν οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
Πήραμε κάτι ουσιαστικό για το χρέος, ένα κούρεμα, κάτι καλό; Ούτε. Μια ζωή θα πληρώνουμε για τα αιματηρά πλεονάσματα.
Αυτό που πήραμε είναι ένα και μοναδικό: Να βλέπουμε τους Αμερικανούς, φονιάδες των λαών να στηρίζουν με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση της Αριστεράς. Ποιος θα το περίμενε…
Είδατε τον Τσίπρα και τους υπουργούς; Είδατε τα κομματικά κοπρόσκυλα πώς χειροκροτούσαν για τον «θείο Σαμ;» Αυτοί είναι ικανοί να πάνε στις 17 Νοέμβρη και να καταθέσουν στεφάνι έξω από την αμερικανική πρεσβεία για τους… νεκρούς Αμερικανούς του Πολυτεχνείου.
Αυτοί που σήκωναν τη σημαία της επανάστασης τώρα σηκώνουν την αστερόεσσα.
Εντάξει, είμαστε φιλοαμερικανοί, εμείς το ξέραμε και το στηρίζαμε εδώ και χρόνια. Οι Αριστεροί διαδήλωναν κι έκαιγαν την Αθήνα για χάρη των Αμερικανών. Πώς έπεσαν στα τέσσερα τώρα; Πώς έγιναν τα γιουσουφάκια και του Τραμπ;
Να είναι τιμώμενη χώρα οι ΗΠΑ, αλλά αυτοί έκαναν τέτοιο ξεβράκωμα που δεν το έχει κάνει ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών.

 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/oute-i-xounta-ton-suntagmatarxon/2.127014