Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Βρίσε τους Έλληνες, είσαι «προοδευτικός»


Βρίσε τους Έλληνες, είσαι «προοδευτικός»
Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολλές ιδιορρυθμίες στον δημόσιο βίο, που φτάνουν τα όρια της συλλογικής κοινωνικής διαταραχής. Υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος. Κακώς, γιατί υπήρχε επαρκής νομοθεσία αλλά τέλος πάντων υπάρχει, που απαγορεύει μεταξύ άλλων την αμφισβήτηση των αναγνωρισμένων Γενοκτονιών και προβλέπει και άλλα για τις προσβολές και διακρίσεις μεταξύ άλλων για την εθνική καταγωγή και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Πίεσε πολύ τότε το μηδενιστικό τόξο και η κεντροδεξιά έσπευσε με την ουρά στα σκέλια. Τα μεμέτια, τα γιουσουφάκια τους στην Θράκη και οι βοηθητικοί τους στην πολιτική ζωή και στην “πνευματική τάξη”, δηλαδή οι πράκτορες των Τούρκων και κάποιοι στην ψευτοελίτ του μηδενιστικού τόξου αντιδρούσαν στην
ένταξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού, με κάτι ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα.
Κυρίως όμως διότι οι μηδενιστές δεν γουστάρουν οτιδήποτε ενισχύει τα εθνικά αισθήματα αλλά και γιατί φοβόντουσαν πως οι πράκτορες των Τούρκων που ενδημούν στον δημόσιο βίο, θα κάθονταν στο σκαμνί όταν θα ξανααμφισβητήσουν την Γενοκτονία.
Το αίμα των Ποντίων βλέπετε, δεν είναι αίμα, είναι ξεθυμασμένη κόκα κόλα ή απόνερα από τον κουβά της σφουγγαρίστρας. Οι απόστολοι του μαρασμού, μπουταροφίληδες, καθηγητάδες και κάτι σιγανοπαπαδιές που καμώνονται τους φιλελέδες, τουτέστιν αριστεροί του χρήματος, εκνευρίζονται με οτιδήποτε θυμίζει το Έθνος, την διαχρονία του, τους ήρωες και τα σύμβολα του, τις ατσάλινες ιδέες του, που θα υπάρχουν όταν αυτοί, το σκουλαρίκι τους και τα ράκη των ιδεοληψιών τους θα έχουν γίνει σκόνη και θα έχουν ψοφήσει και τα τρισέγγονα από τα σκουλήκια που δηλητηριάστηκαν τρώγοντας το σαρκίο τους, όταν θα τελευτήσουν κι αυτοί σε βαθύ γήρας από ανίατο μισελληνισμό και σάπιο συκώτι.
Τώρα, με πρωτοσταντούντα τον ΣΚΑΪ του κυρ Αλαφούζου, που μας μερεμέτιζε και το 1821, με κονφερασιέ τον φονέα χαρτόμαζας, τον μετρ των αερογάμηδων, τον Τατσόπουλο, μας λένε πως όσοι πήγαμε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, έχουμε ηθική ευθύνη, να ‘ούμ’, για τις φάπες στον Μπουτάρη, ο οποίος ξεκίνησε από την 4η Αυγούστου του Πλεύρη, διεγράφη, έκανε ντόλτσε βίτα και μετά η αφασία της ελαφρολαϊκής “κεντροδεξιάς” τον έκανε Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.
Από λάτρης του βασιλόφρονος αυταρχισμού του Μεταξά, έγινε γκουρμέ σερβιτόρος του μηδενισμού. Σιχαίνεται τα αγάλματα των Ηρώων, γουστάρει τον Κεμάλ, αμφισβητεί την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου κ.α.
Γενικώς τερατολογεί μισελληνικώς, ώστε να σκανδαλίζει, να αποσπά την προσοχή και να συσπειρώνει όλη την γλίτσα της διεθνιστικής βιοχλαπάτσας, που εν Ελλάδι υποδύεται την “κεντροαριστερά”.
Καθυβρίζουν και συκοφαντούν την πλειοψηφία των πολιτών ως φασίστες, τραμπούκους, νεοναζί, και βλέπουν “καθοδηγητές” και σκίζουν τα Armani ιμάτια τους, για ένα βίαιο επεισόδιο, όπου το θύμα, αφού πρώτα κατ’ επανάληψη πρόσβαλε το εθνικό φρόνημα των πολιτών, αφού αμφισβήτησε την Γενοκτονία και εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Κεμάλ, τον δάσκαλο του Χίτλερ, μετά προκλητικά πήγε να ...τιμήσει τα θύματα!
Θα θυμίσω στην ομοχειρία της μισελληνικής και αντιλαϊκής προπαγάνδας κάτι ξαναειπωμένο. Η πραγματικότητα έχει ένα ελάττωμα, υπάρχει. Ακόμη κι αν ρίξετε πάνω της τόνους από την ηλιθιότητα σας και την ανιστόρητη προπαγάνδα σας, ακόμη κι αν βγαίνετε μέρα νύχτα σε όλα τα κανάλια και λέτε σαν ξόρκι “φασίστες, φασίστες, φασίστες”, ο λαός, το Έθνος, οι απλοί πολίτες που είναι Πόντιοι, Σμυρνιοί, Καππαδόκες, Ανατολικοθρακιώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Κύπριοι, που ξέρουν τι θα πει βερύκοκο αλλά κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, που αισθανόμαστε πως ό,τι συνέβη και θα συμβεί σε κάθε Έλληνα, όπου γης, μας αφορά, θα σας φτύσουν όλοι.
Θα τιμωρηθείτε για την απρέπεια, την προδοσία των εθνικών συμφερόντων, την αισχρή ολοκληρωτική προπαγάνδα σας. Κάτω από τις στοιβάδες των νεκρών κυττάρων της αριστερίζουσας ψευδολογίας, ζει αλώβητος ο Ελληνικός Τρόπος. Δεν μίκρυναν τα συλλαλητήρια επειδή τα βρίσατε, ούτε θα σας κεράσουν λουκούμια οι Πόντιοι, όταν θα ξαναφτύσετε στους τάφους των προγόνων τους.
Ο αντιρατσιστικός νόμος και τα ανακλαστικά της Εισαγγελίας αλλά και του μηδενιστικού τόξου παθαίνουν κλακάζ όταν καθυβρίζονται Έλληνες, η Ορθοδοξία, όταν ταγοί και ιντελιγκέντσηδες προσβάλλουν το αίμα των παππούδων των μισών Ελλήνων αλλά και των υπολοίπων.
Διότι δεν είμαι πρόσφυγας αλλά κι οι δυο παππούδες μου πολέμησαν γι’ αυτούς, από την Σμύρνη ως το Κάλε Γκρότο. Τα ανακλαστικά αυτά ξυπνούν μόνον για να επιτεθούν σε όποιον λέει τα αυτονόητα, πχ. για το Ισλάμ, βλέπε Σώτη Τριανταφύλλου, ή για όποιον θίξει τα παραδείσια πουλιά των “¨δικαιωματιστών”, βλέπε Βασίλη Τσιάρτα, εκφράζοντας την συνείδηση του μέσου Έλληνα.
Συνεχίστε έτσι. Όποια βρισιά απευθύνετε, θα είναι τίτλος τιμής και θα θίγετε η πλειοψηφία μόνον αν της πείτε πως είναι σαν τα μούτρα σας. Δεν θα είναι έτσι για πάντα. Οι μόδες αλλάζουν, η ανοχή και η αλαζονεία και η Ύβρις πάντα τιμωρούνται. Κάποια στιγμή θα επανέλθει η κανονικότητα.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου