Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ξεψηφίστε τα!


Του Νίκου Μπογιόπουλου

ΡΕΣΑΛΤΟ:Κοροϊδία χωρίς όρια και αναστολές.
Θα καταγραφεί στην ιστορία
ως ένας από τους μεγαλύτερους
πολιτικούς απατεώνες…


Ο Αινείας, όταν κλήθηκε να διασώσει ό,τι πολυτιµότερο μπορούσε από την κατεστραµµένη Τροία, χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε να πάρει στους ώµους του το γέροντα πατέρα του.
Στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε µεγαλύτερη καταισχύνη από την αναλγησία απέναντι στο γέροντα.
Στον κόσµο της ιησουίτικης ηθικής

των εγχώριων και διεθνών «σωτήρων» απαράβατος –υποτίθεται– κανόνας είναι το «τίµα τον πατέρα σου και τη µητέρα σου».

Ας έρθουμε τώρα στην Ελλάδα της ΕΕ, του ΔΝΤ, των Μνημονίων και της… «εξόδου» από αυτά.
Αυτό που συμβαίνει με τους συνταξιούχους είναι αισχρό. Δεν φτάνει που πρώην και νυν κυβερνώντες τους έχουν πιεί το αίμα, τώρα τσακώνονται ψηφοθηρικά μεταξύ τους ποιος τους το ήπιε «λιγότερο» ή «περισσότερο», ποιος τους είπε τα «λιγότερα» ή τα «περισσότερα» ψέματα!

Ωσάν η μέχρι τώρα αφαίμαξη πλέον των 65 δις από τους γέροντες να θεωρείται «δεδικασμένη» και «παραγεγραμμένη» (!), οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ… μαλώνουν μεταξύ τους για τα επόμενα, για τις νέες περικοπές που έχουν ψηφιστεί για το 2019. Και ποιοι… μαλώνουν; Αυτοί που ψήφισαν τις νέες περικοπές με τους άλλους που δεν ψήφισαν, αλλά δήλωσαν ότι θα εφαρμόσουν τα νέα μέτρα διότι «το κράτος έχει συνέχεια»!

Όμως, το μόνο που έχει συνέχεια σε αυτό τον τόπο είναι η κοροϊδία. Σε αντίθετη περίπτωση, αντί να ψηφοθηρούν θα έκαναν κάτι πιο απλό: Θα τα ξεψήφιζαν! Αντε, λοιπόν, αφού τόσο νοιάζεστε και οι δυο για τους συνταξιούχους, προχωρήστε: Ξεψηφίστε τα!

Πηγή: Εφημερίδα Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου