Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στην Ιταλία η Μασονία επιτίθεται: "Αντισυνταγματικό το Σύμφωνο Διακυβέρνησης”


AΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δυστυχώς πρόκειται για τη δραματική αλήθεια,
γι' αυτό η πλειοψηφία των πολιτών...
δεν αποδέχεται καν να το σκέφτεται...»
Fernando Rossi
Σχετικό: Κυβέρνηση βαρβάρων στην Ιταλία;

Οι ευρωκράτες των Βρυξελλών, αλλά και οι ηγέτες των μεγάλων χωρών της Ε.Ε. παρεμβαίνουν ανοιχτά, ανήθικα κι εκπέμπουν SOS για το "Σύμφωνο Κυβερνητικού Προγράμματος" στην Ιταλία, που "εμπεριέχει το σοβαρό κίνδυνο αποσύνδεσης από την Ε.Ε., κυρίως λόγω της αύξησης των δημοσίων εξόδων [κοινωνική πολιτική] κι αγνόησης των ευρωπαϊκών παραμέτρων" (euronews)
Τώρα έχουμε και την πρωτοφανή παρέμβαση της μασονικής στοάς "Μεγάλη Ανατολή" (Grande Oriente) να καταγγέλλει ως αντισυνταγματικό το "Σύμφωνο Κυβερνητικού Προγράμματος" των δύο πολιτικών κομμάτων (Κίνημα 5 αστέρων - Λίγκα), που για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της γειτονικής χώρας θα υπάρξει κυβέρνηση που διαθέτει το 50% του εκλογικού σώματος και ζητεί την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας.
Στην Ιταλία των περισσότερων από 1.500 στοές (επισήμως δηλωμένες στοές) βλέποιυμε κι αυτό: «Οι Ελεύθεροι Τέκτονες της Μεγάλης Στοάς της Ανατολής ζητούν προστασία από τον Αρχηγό του Κράτους, εγγυητή δικαιωμάτων όλων των Ιταλών, ώστε να εφαρμοστεί το Σύνταγμα χωρίς παρεμβάσεις και διακρίσεις...
Αυτή η μισητή διάκριση όχι μόνον προσβάλλει την ιστορία της Ιταλίας, που στην πορεία ως... έθνος και πολιτική πρόοδο οι Μασόνοι από τον Garibaldi στον Carducci, από τον Mameli στον Crispi, από τον Fermi και Ruini, στον Quasimodo,συνείσφεραν θεμελιωδώς, αλλά προκαλεί τη δημόσια κοινή γνώμη όλων των μεγάλων Δυτικών Δημοκρατιών, από τις ΗΠΑ ως την Αγγλία, τη Γαλλία, όπου εκεί η συμμετοχή στη Μασονία είναι συνώνυμο της προσήλωσης στον πατριωτισμό και τη συνταγματικότητα...».
Το πρώτο άρθρο του "Συμφώνου Κυβερνητικού Προγράμματος", όπως το δημοσιοποιήσαμε χθες (Κυβέρνηση βαρβάρων στην Ιταλία;), στο ζήτημα του "Κώδικα ηθικής της κυβέρνησης" απαγορεύει τη συμμετοχή στην κυβέρνηση και κυβερνητικές θέσεις σε "μέλη μασονικών στοών". Αυτό προκάλεσε τη μεγαλύτερη μασονική οργάνωση της Ιταλίας να ζητεί την προστασία του προέδρου της Δημοκρατίας.
Να θυμίσουμε πως μιλάμε για τη μασονική στοά που είχε στους κόλπους της τη μασονική στοά Προπαγάνδα-2, υπεύθυνη για τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική τις δεκαετίες του ’70 & ’80, για τη δολοφονία του Μόρο, τη νεοφασιστική τρομοκρατία κ.α.π...
Για να μην ξεχνάμε... ποια ήταν τα βασικά στοιχεία του προγράμματος τη μασονικής στοάς Π-2, που στο επίσημο ντοκουμέντο είχε τον τίτλο «Δημοκρατικός Εκσυγχρονισμός»:
«Κατάργηση του πολυκομματικού συστήματος... Δικομματικό πολιτικό σύστημα με δύο συνασπισμούς (όπως το αμερικάνικο μοντέλο) με κεντροδεξιά και κεντροαριστερά.
Έλεγχος των ΜΜΕ με τη στρατολόγηση, τουλάχιστον 3 υψηλόβαθμων δημοσιογράφων σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Η εργασιακή "εξαφάνιση" των αρνούμενων να στρατολογηθούν δημοσιογράφων.
Ο έλεγχος των πολιτικών κομμάτων με τη στρατολόγηση ηγετικών στελεχών τους.
Ο έλεγχος του δικαστικού σώματος και των ενόπλων δυνάμεων.
Δημοκρατικός εκσυγχρονισμός με Συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να λειτουργεί ευέλικτα το πολιτικό σύστημα…».
Η απόπειρα σχηματισμού κυβέρνησης από δύο πολιτικά κόμματα που δεν ανήκουν στην παραδοσιακή δεξιά και την παραδοσιακή αριστερά (κυβερνούσαν εναλλάξ την Ιταλία με το ίδιο κοινό πρόγραμμα των Βρυξελλών και χωρίς κανένας σχηματισμός δεν είχε την αντιστοίχηση εκλογικών ποσοστών -λαϊκής πλειοψηφίας- κυβέρνησης) και που τα δύο αυτά κόμματα έχουν μετά από δεκαετίες την απόλυτη πλειοψηφία λαϊκής ψήφου, αλλά και κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχει ν' αντιμετωπίσει:
Την παρουσία 120 Νατοϊκών βάσεων και 20 αμερικανικών στο έδαφός της, αλλά και "αποθηκευμένες στις βάσεις της Ιταλίας 70 πυρηνικές βόμβες, για την υπεράσπιση της Δύσης..." (L'Espresso)...
Την επίθεση, που βαπτίστηκε ανησυχία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις "ηγετικές προσωπικότητες" Μακρόν, Μέρκελ και σια...
Την επίθεση από την ιταλική αριστερά και δεξιά...
Την επίθεση από τη Μασονία ως "κερασάκι στην τούρτα"...
Αυτά συμβαίνουν στη γειτονική Ιταλ'ία, το "μεγάλο πολιτικό εργαστήρι" της αριστεράς μετά τον πόλεμο, που σηματοδοτούσε τους αγώνες του εργατικού κινήματος στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα έχουμε "σοβαρές" παρεμβάσεις κι αναλύσεις για το ότι συμβαίνει στη γειτονιά μας και μας αφορά σε πρώτο πρόσωπο, μιας και ουσιαστικά σηματοδοτούν όλα όσα δεν μπόρεσε να κάνει πράξη η κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά", του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ.
Πρώτος άρπαξε τη σκυτάλη και το μυστρί ο πολιτικός και ιδεολογικός γίγαντας του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Παπαδημούλης, που έσπευσε αμέσως να ενισχύσει από "αριστερά" τους ευρωκράτες, την Μέρκελ και Μακρόν:Παπαδημούλης: Μην μας συγκρίνετε με Κίνημα 5 αστέρων και Λίγκα... εμείς είμαστε αριστεροί... (Papadimoulis di Syriza: «Non ci paragonate a M5s e Lega... Noi siamo di sinistra...»).
Σχεδόν ταυτόχρονα η επίσημη ιστοσελίδα της ΛαΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η iskra έδωσε γραμμή στις λαϊκές μάζες για το επερχόμενο κακό στην Ιταλία. Εκεί στη ΛαΕ είναι θεματοφύλακες της αριστερής επανάστασης κι αποκάλυψαν τα πάντα για τα "κουραφέξαλα στην Ιταλία": Τα “αντισυστημικά” κουραφέξαλα και ο πραγματικός χαρακτήρας μιας γεωπολιτικής βόμβας. Βέβαια δεν ενημέρωσαν ποτέ πως το αδελφό ιταλικό σχήμα "Εξουσία στο Λαό", έφθασε δεν έφθασε το 1% στις ιταλικές εθνικές εκλογές του Μάρτη. Ήταν κάτι σαν ΛαΕ, Ανταρσυα, κοινωνικές καταλήψεις τύπου city plaza, δικαιωματικοί ομοφυλόφιλοι, αντιεθνικιστές κ.λ.π.
* η "Εξουσία στο λαό" (Potere al Popolo) δεν ξεπέρασε το 1%, η ακροδεξιά νεοφασίστες CasaPound 1,2% (σε Ιταλικές εκλογές: "Λαϊκιστές" - Τραπεζιστές 1 - 0)

Ευτυχώς που στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη αυτές οι συνεπείς δυνάμεις της "αριστεράς" που μπορούν και ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για τα επερχόμενα κακά στην Ιταλία.
Βέβαια έχουν και τη συμπαράσταση των ΜΜΕ με πρώτο το ΑΠΕ -το κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο που πληρώνει, όπως και την ΕΡΤ ο ελληνικός λαός-, με παραπληροφόρηση που αγγίζει, αν δεν ξεπερνάει, τον Γκέμπελς: "Η πολιτική της όποιας κυβέρνησης σχηματιστεί με τα δύο κόμματα, είναι γνωστό ότι θα προωθήσει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, αλλά και της φορολογίας κατά των εργαζομένων", που δυστυχώς αναμεταδίδει και η ιστοσελίδα του ΚΚΕ "902.gr"
Σύνταξη για όλους, κοινωνικός μισθός: σε όσους είναι άνεργοι 2 χρόνια περίπου 850 ευρώ το μήνα... τι σχέση έχουν με την παραπληροφόρηση του ΑΠΕ;
Μπορεί να μην υλοποιηθεί, να μην γίνει κατορθωτή η προσπάθεια που γίνεται στην Ιταλία, αν και δηλώνουν πως θα αποφύγουν να "γίνουν ΣΥΡΙΖΑ" (όλη η συζήτηση-ανάκριση από τον Vespa της Laura Castelli, βουλευτής του Κ5α και στέλεχος του Κινήματος "NO TAV" -εναντίον των μεγάλων έργων, δεν πληρώνω κλπ-, δυστυχώς στην ιταλική:ΕΔΩ)
Τι προκαλεί τον πανικό της ιταλικής δεξιάς κι αριστεράς από το εγχείρημα "Σύμφωνο Κυβερνητικού Προγράμματος";
Δεν παρέμειναν στη σύνταξη κυβερνητικού προγράμματος, αλλά το έθεσαν σε διαβούλευση-ψηφοφορία στο λαό!
Πρώτη ημέρα χθες -συνεχίζεται σήμερα- για τις ψηφοφορίες σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας από τη Λίγκα του "ακροδεξιού" Matteo Salvini, για έγκριση ή απόρριψη του "Συμφώνου Διακυβέρνησης"  και μια συμμετοχή που ξεπέρασε τους 150.000 πολίτες.
Ψηφίζοντας ο "ακροδεξιός" Matteo Salvini κάλεσε τους πολίτες να καταθέσουν ιδέες, συμβουλές, προτάσεις. Μοναδικό πολιτικό φαινόμενο στην ευρωπαϊκή πολιτική και μάλιστα μόλις δύο μήνες μετά τις εκλογές.

Matteo Salvini: «Να είμαστε ενωμένοι! Μπορούμε την αλλαγή, όχι μόνοι μας αλλά μαζί».

Επίθεση από τη δεξιά κι αριστερά για αυτή τη διαδικασία: Αφού ο λαός ψήφισε, γιατί αυτό το θέατρο;
Χμ... η ναυαρχίδα της κεντροαριστεράς "La Repubblica"έχει την "απάντηση" σε δική της δημοσκόπηση με άλλους στόχους, της εταιρίας "L'Atlante Politico di Demos", δύο μήνες μετά τις εκλογές: 6 στους 10 Ιταλούς θέλουν κυβέρνηση “Λίγκα - Κ5α”. Το ένα τέταρτο των Ιταλών επιθυμεί νέες εκλογές (βασικά δεν θέλει η αριστερά και δεξιά να μην εξαφανιστούν εκλογικά κι οριστικά), ο "ακροδεξιός" Matteo Salvini δημοτικότητα 52%, ακολουθούμενος με 42% από τον Di Maio του Κ5α....
Για τις ιταλικές εκλογές 4 Μάρτη 2018:
 
 
 
 
 
 
Για το νέο αφήγημα του Σόρος περί "αντιφασισμού"-"αντιεθνικισμού" «Ριζοσπαστική αριστερά»... “Radical chic” στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου