Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Με μαφιόζικες μεθόδους, ο Ερντογάν και η παρέα του προχωρούν σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων πλουσίων επικριτών του


 

Τη στιγμή που το ενδιαφέρον έχει προσεκτικά στραφεί στη νέα επινόηση του δήθεν οργανωμένου σχεδίου δολοφονίας του, ο Τούρκος αρχιμαφιόζος και η παρέα του μεθοδεύουν την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των επικριτών του με οργανωμένο σχέδιο που θα ζήλευε και η σισιλιάνικη μαφία. 

Με όχημα την κατευθυνόμενη τουρκική δικαιοσύνη και με το κρατικό fund Savings Deposit Insurance Fund (TMSF), το καθεστώς επεμβαίνει στην επίλυση διαφόρων εταιριών που σχετίζονται με πλούσιους επικριτές του Ερντογαν και προχωρά σε αντικατάσταση μελών διοικητικών συμβουλίων και
μεταβίβαση των μετόχων στο ελεγχόμενο από τον Ταγιπ fund TMSF. Κι όλα αυτά, με τις πλάτες της δικαιοσυνης, χωρίς καν να περιμένουν να τελεσιδικήσουν δικαστικές υποθέσεις, έλεγχοι ή αντιδικίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το turkishminute.com, μέχρι το Μάρτιο του 2018, το TMSF ειχε πάρει τον έλεγχο 985 εταιριών σε 44 περιοχές της Τουρκίας, προχώρησε σε κατασχέσεις περιουσίας 124 ανθρώπων και ανάκτησε τον έλεγχο σε μερίδια εταιριών που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 50% σε 142 εταιρίες. Το συνολικό κατασχεθεν ποσο ανέρχεται στο ύψος των 11 δις δολαρίων, ενώ πάνω από 50.000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους ως αποτέλεσμα των κυβερνητικών παρεμβάσεων.
infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου