Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

«Το τερμάτισε» ο Γ.Καμίνης: Ούτε ο δήμαρχος της Άγκυρας δεν φωταγώγησε το δημαρχείο του με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας!


Το «τερμάτισε» ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης: Φώτισε το Δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας με πρόσχημα την συμπαράστασή του στα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο απειλεί αλλά Τούρκοι βουλευτές έχουν δηλώσει ότι θα μας στείλουν την ελληνική σημαία με κούριερ από τα Ίμια.
Πρόκειται βέβαια για μια πρωτοβουλία μιμητισμού, καθώς η φωταγώγηση κτιρίων προς συμπαράσταση για διάφορα γεγονότα ξεκίνησε από το εξωτερικό και ως καλοί «μίμοι» σε αυτή τη χώρα τρέχουμε να αναπαράγουμε ότι κυκλοφορεί.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ανάμεσα στα θύματα των Τούρκων αστυνομικών  ήταν και ένας αρχιβασανιστής των Κούρδων αστυνομικός και αυτός που σκοτώθηκε
εχθές.  Προφανώς ο  Καμινης και προς τιμή του φωταγώγησε το δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.
Δεν πρόκειται για συμπαράσταση. Θα μπορούσε να την εκφράσει, εάν ήθελε με μια ανακοίνωση ή και ένα τηλεγράφημα. Άλλωστε αυτή την εξέφρασαν και με το παραπάνω ο πρωθυπουργός και όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου.
Κανείς δεν είπε ούτε απαγόρευσε στον Καμίνη ή τον όποιο Καμίνη να μην συλλυπηθεί την τουρκική κυβέρνηση για τους νεκρούς. Αλλά αυτό μέχρι να φωταγωγήσει το Δημαρχείο με την τουρκική σημαία έχει μεγάλη, τεράστια απόσταση.
Πρόκειται για μια καθαρή πράξη υποτέλειας και δουλοπρέπειας ως να «ευφραίνεται η καρδία» του Δημάρχου Αθηναίων ότι ο... Αγάς θα τον χαιδέψει "στοργικά" στο κεφάλι και  θα του βάλει καλό βαθμό.
Και όλα αυτά απέναντι σε μια χώρα που κυβέρνηση και αντιπολίτευση διαγκωνίζονται μεταξύ τους ως προς το ποιος θα εκφράσει τις πιο ακραίες θέσεις απέναντι στη χώρα μας: Θέλουν να μας στείλουν την ελληνική σημαία που κυματίζει στα Ίμια «πεσκέσι», δεν αναγνωρίζουν την εθνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με πράξεις. 
Για την ισοτρία ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: «Από τις 6μμ σήμερα, το Δημαρχείο της Αθήνας θα φωτιστεί στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση.

 http://www.pronews.gr/portal/20161212/defencenet/ethnika-themata/41/termatise-o-gkaminis-oyte-o-dimarhos-tis-agkyras-den

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου