Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΚΑΜΙΑ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ


ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!! 

WWW.OLYMPIA.GR

Η κυβέρνηση δεν εξελέγη για να παίξει με τα ποσοστά του ΦΠΑ, αλλά για να εξοντώσει αυτούς που καταλήστευσαν την Ελλάδα.

Όποια «συμφωνία» και αν υπογραφεί, εάν το σάπιο σύστημα της διαπλοκής επιζήσει, σε πέντε χρόνια θα μιλάμε πάλι για χρεοκοπία.

Στο Ολυμπία, εδώ και πέντε χρόνια επιμείναμε ότι το μνημόνιο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το ξέπλυμμα της διαχρονικής.. ληστείας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, από το σάπιο σύστημα που γιγαντώθηκε επί Σημίτη. Η χρονική συγκυρία υπαγωγής της χώρας στο μνημόνιο που συνέπιπτε με το «σκάσιμο» των Swaps, η διαχρονική παρουσία έκτοτε των μελών της συμμορίας Σημίτη στα υπουργεία – κλειδιά, απλώς μας δικαίωσε. Η Ελλάδα αλυσσοδέθηκε σε μία μεθόδευση που εξασφάλιζε την απόλυτη προστασία και την γιγάντωση των περιουσιών των διεφθαρμένων με «αντάλλαγμα» την καταστροφή του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ο πολίτης και το κράτος θα έλιωνε μέχρι να καλυφθούν κατά το δυνατόν τα δόλια χρέη από δάνεια που δόθηκαν για να πληρωθούν γερμανικές και γαλλικές εταιρείες, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μίζες που σήμερα κρύβονται σε ανώνυμους λογαριασμούς με διαχειριστές τους κάθε λογής Όσβαλντ και Λυγινούς.

Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει εδώ, παραθέτοντας όλες τις αποδείξεις: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

Αυτή η κυβέρνηση και κάθε βουλευτής που την στηρίζει, οφείλει να κατανοήσει ότι ο κύριος λόγος που εξελέγη ήταν η έκρηξη του κόσμου απέναντι στους δυνάστες της διαφθοράς. Απέναντι στους ολιγάρχες που μπορούσαν εύκολα να επιχειρούν ακόμα και χρηματισμό βουλευτών και να ξεπλένονται σε μία νύχτα. Στους Βενιζέλους που υπέγραφαν συμβάσεις τρισχειρότερες από τους Τσοχατζόπουλους και οι Σαμαράδες τους βάφτιζαν «εθνικούς ήρωες» με νόμο.

Στους εθνικούς σαμποτέρ που μπορούσαν ελεύθερα να καλούν τον κόσμο να αποσύρει τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες, αλλά η δικαιοσύνη των Μπάμπηδων και των Μπίρμπων να κινητοποιούνται μόνον εάν κινδύνευε το μαγουλάκι του κυρίου Πάχτα.

Στους δικηγόρους «εισπράκτορες» της μίζας που πιάνονται με μαύρους λογαριασμούς στην Ελβετία και οι υποθέσεις τους θάβονται, την ίδια στιγμή που ο υπέργηρος κουλουράς εξοντώνεται ακαριαία από τους «λειτουργούς» – μαντρόσκυλα των διεφθαρμένων.

Στους θαλασσοδανεισμένους καναλάρχες που λειτουργούν κατά παράβαση κάθε νόμου περί ανωνύμων εταιρειών, αλλά προωθούν Στουρνάρες σε υψηλές θέσεις ώστε να μπορούν να τους καλύπτουν πίσω από δήθεν «τραπεζικά απόρρητα».

Στους υπαλλήλους των νταβατζήδων με τα εκατομμύρια στις Ελβετίες, που παριστάνοντας τους δημοσιογράφους, έχουν το ελεύθερο να εκβιάζουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Πρόεδρο της Βουλής, τον ΥΕΘΑ, εως και τον τελευταίο βουλευτή ή πολίτη που θα επιχειρήσει να ξεσκεπάσει την μπόχα τους.

Εδώ κάπου τελειώνει το παραμύθι κύριοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

simitis-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΔΕΝ ψηφιστήκατε για να κάνετε παιχνιδάκια με τα ποσοστά του ΦΠΑ. Και δέκα μονάδες να τον αυξήσετε σε όλα τα προϊόντα, πάλι σε πέντε χρόνια για χρεοκοπία θα μιλάμε, αφού οι νταβατζήδες μας κοστίζουν όσο όλοι οι φόροι μαζί.

Ο πρωταρχικός στόχος για να σωθεί ή χώρα, είναι να κλείσουν οι κερκόπορτες.

Όσο υπάρχουν Βενιζέλοι, Γιάννοι και Θεοδωράκηδες θα υπάρχουν και Σουλτς για να εκβιάζουν τον κάθε πρωθυπουργό να συγκυβέρνήσει μαζί τους, για να εγγυηθεί την ατιμωρησία του Σάφα, της Thyssen, της Siemens και όλων των διεθνών απατεώνων.

Πριν τολμήσετε λοιπόν να ζητήσετε ψήφο για την όποια συμφωνία, αφήστε τις δήθεν επιμέρους «κοινωνικές ευαισθησίες» και εγγυηθείτε στον Ελληνικό λαό ότι με το κλείδωμα της συμφωνίας θα ξεκινήσετε την διαδικασία ποινικής εξόντωσης των νταβατζήδων και δήμευση περιουσιών τους. Ως έμπρακτη ελάφρυνση των βαρών.

Θα ξεκινήστε παράλληλη διαδικασία, εκτός προγράμματος, για αναδρομική φορολογία στα εμβάσματα εξωτερικού και τα πονηρά «ασφαλιστικά συμβόλαια» που έντυναν την εξαγωγή κεφαλαίων. Για να καταλάβει ο πολίτης που κράτησε, που δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία, που δεν κοίταξε να βολέψει την πάρτη του, ότι για πρώτη φορά το Ελληνικό κράτος θα τον υπερασπίσει.

Τολμήστε, κηρύξτε τον πόλεμο στο σύστημα των διεφθαρμένων. Ανακοινώστε την πολιτική και ποινική τους εξόντωση, χωρίς αστερίσκους και αβροφροσύνες.

Ειδ’ άλλως, μην τολμήστε να φέρετε οποιαδήποτε σύμφωνία, ακόμα και αν περιλαμβάνει τριπλασιασμό των συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου