Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πάνος Καμμένος: Χάλκευσαν τις αμυντικές δαπάνες για να διογκώσουν το έλλειμμα!


 

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, τον κ. Toussaint και τα μέλη απ’ όλες τις χώρες του κόσμου, που βρέθηκαν σήμερα εδώ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Είναι αλήθεια ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας χρησιμοποιήθηκε το 2009 για τη διόγκωση των στατιστικών στοιχείων και την είσοδο της χώρας στο μηχανισμό στήριξης. Ήδη, με μία Επιτροπή που εργάστηκε για λίγες ημέρες, υπό την επίβλεψη της κ. Ζωής Γεωργαντά – η οποία είχε καταγγείλει την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων-σε τρεις μόνο συμβάσεις που..
προλάβαμε και ελέγξαμε βρέθηκε ότι το δημόσιο χρέος, το 2009, παράνομα και κατά παράβαση των όρων της Eurostat, διογκώθηκε κατά 3,1 δισεκατομμύρια ευρώ, προκειμένου η Ελλάδα να οδηγηθεί στο μηχανισμό στήριξης, προκειμένου η Ελλάδα να μπει στην εποχή των μνημονίων, προκειμένου να εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός.
Η έρευνα συνεχίζεται. Θέλω να σας πω ότι τα οικονομικά στοιχεία πηγαίνουν προς την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, τα ποινικά στοιχεία πηγαίνουν προς την ελληνική Δικαιοσύνη. Βεβαίως, δεν θα μείνουμε μόνο στην τιμωρία εκείνων οι οποίοι χρησιμοποίησαν το ενδιαφέρον του ελληνικού λαού για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας, αλλά θα πάμε και στην αποζημίωση της χώρας.
Θέλω, επίσης, να πω ότι ανέφερα στην Επιτροπή και στην Πρόεδρο ότι είναι τεράστιο το θέμα των εξοπλισμών όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις άλλες προμηθεύτριες χώρες. Η διαφθορά είναι σαν το ταγκό, χρειάζεται πάντα δύο. Και εδώ βλέπουμε ότι υπήρξαν συμβάσεις για τις οποίες δεν υπάρχουν καν τιμολόγια, υπάρχουν συμβάσεις στις οποίες οι διαφθορείς είναι υπό την προστασία των κρατών που σήμερα θέλουν ως δανειστές να ελέγχουν την Ελλάδα για διαφθορά, υπάρχουν τεράστια ποσά τα οποία διακινήθηκαν προς τον Τύπο, προς συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που χρησιμοποιείται σήμερα ως μέσον για να χτυπηθεί η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά και η προσπάθεια που γίνεται παγκοσμίως να αποκαλυφθούν οι μηχανισμοί οι οποίοι οδηγούν τους λαούς στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Θα συνεχίσουμε το έργο στην Επιτροπή.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα, ακόμα μια φορά, τους ξένους φίλους της Ελλάδας, από τους οποίους ζήτησα να μην εγκαταλείψουν αυτή την τεράστια προσπάθεια που δεν είναι μόνο προς όφελος της Δημοκρατίας και των Ελλήνων, αλλά προς όφελος της Δημοκρατίας στο σύνολο της Ευρώπης και του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου