Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τα αδιαπραγμάτευτα γεννούν Έλληνες


του Γιάννη Λαζάρου

Δεν θα αργήσει ο καιρός που οι γέφυρες του Γιούνκερ και των "ελληνικών" διορισμένων κυβερνητών της Ελλάδας θα τιναχτούν στον αέρα. Θα έρθει ο καιρός που οι δυναμίτες θα γκρεμίσουν όσα έφτιαξαν με τόση μεγάλη ευκολία. Η ευκολία που τους παρείχε η Σιωπή των ανθρώπων αυτής της χώρας θα γίνει φιτίλι όσο κι αν θέλει η βολεμένη πλειοψηφία να το κόβει πριν την γέννησή του. Τον ομφάλιο..
λώρο που τρέφει τους ανθρώπους που χωρίς Ελλάδα δεν ζουν με την μήτρα του Δικαίου δεν μπορούν να τον κόψουν.

Φτιάξτε λοιπόν γέφυρες με τους Συμμάχους, να είναι ψηλές και γερές σαν τα τείχη της Νυρεμβέργης που σχεδίαζε σε μακέτες ο πρόγονος των Συμμάχων σας, Χίτλερ. Όσο πιο γερές τόσο καλύτερα πυροτεχνήματα θα γίνουν όταν τα φιτίλια πάρουν φωτιά.

Πληρώστε όσο πολιτικό στρατό θέλετε. Διορίστε άλλον τόσο. Φέρτε στρατούς ευρωπαϊκούς,... χτίστε και ιδιωτικές φυλακές να στριμώξουν τους ανυπότακτους, ζορίστε κι άλλο την κατάσταση και οι εντόπιοι ευρωαμερικανοτσολιάδες και οι Σύμμαχοι. Στοιβάξτε τους μέσα σε υπηρεσίες διορίζοντας όσο στρατό υπανθρώπων θέλετε, τέτοιων που πουλάνε και το παιδί τους για μια σιγουριά κάτω από την ομπρέλα του ολοκληρωτισμού σας. Τα προδοτικά επανδρωμένα με καθίκια κτίρια, απελευθερωτικά επανδρωμένα πέφτουν.

Τραβήξτε το σχοινί κι άλλο παίζοντας το θεατράκι με τους "αριστερούς" και με τους "θεσμούς". Αριστερά που όχι μόνο δέχεται θεσμούς αλλά τους επιβάλλει κιόλας, παύει να είναι αριστερά, είναι φασισμός του κερατά. Για κάτι θεσμούς που δεν προσκύνησαν γέμισαν τα ξερονήσια ανθρώπους της Ελλάδας. Καθημερινώς μια προσωπική Συμφωνία με τους τότε Θεσμούς τούς έφερναν για υπογραφή και αυτοί κοιτούσαν πόσο πιο ελεύθεροι θα είναι με την γάτα στο τσουβάλι. Δεν γεννά η επίκυψη και η διαπραγμάτευση Έλληνες. Τα αδιαπραγμάτευτα τους γεννούν.

Ακόμη δεν μάς έχετε φοβίσει πολύ. Μόνο τόσο μικρή αισχρή φαντασία έχετε για τον βασανισμό λαού και χώρας; Κρίμα και φαινόσαστε από την φάτσα σας πιο αποδοτικοί στην ψυχική φάλαγγα που κάνετε καθημερινώς σε εκατομμύρια ανθρώπων. Τι μόνο εκεί φτάνει ο οικονομικό σας εκφοβισμός; Κρίμα και είχατε κάνει τηλεοπτική καριέρα μηνών πριν σας διορίσουν οι Σύμμαχοι σαν σωτήρες! Μόνο στις ασυναρτησίες του Βαρουφάκη θα μείνετε; Μη μας το κάνετε αυτό! Βάλτε κι άλλες φάτσες τύπου Βαλαβάνη να μας πιάσει "κόψιμο" και να μην μάς δίνει την άδεια η Κωνσταντοπούλου να "χέσουμε".

Πότε θα πάρετε άραγε εντολή για εκλογές από τους Συμμάχους να σώσετε την κατάσταση ομαδικώς με Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ; Δεν τρομοκρατηθήκαμε αρκετά, ξαναβάλτε τον Θεοχάρη, το τσιράκι του Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών να μας ξανατρομοκρατήσει ότι θα μάς πάρει τα σπίτια! Βάλτε και υπουργό Υγείας ξανά τον Λοβέρδο να μάς απειλήσει πάλι ότι αν δεν πλερώσουμε θα πεθάνουμε στην είσοδο νοσοκομείων. Φτιάξτε νέα αναχώματα με "αριστερές" πλατφόρμες, με φασιστικούς γκαζοτενεκέδες και με ό,τι άλλο σχέδιο ψυγείου δεν χρησιμοποιήσατε ακόμη. Όποιος μπει ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα και στην γκεσταπίτικη υπηρεσία, που ονομάζεται Ελληνική Δημοκρατία, θα ποδοπατηθεί μέχρι εξαϋλώσεως. Τα αναχώματά σας θα έχουν την ίδια τύχη με τις γέφυρες Γιούνκερ.

Ρε, έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλη η μέθοδος τρομοκράτησης με εντολείς τους Συμμάχους έχει εξαντληθεί και πρέπει να αλλάξετε το παραμύθι σύντομα διότι η Σιωπή αρχίζει να τρίζει τα θεμέλια των ανθρώπινων υπάρξεων;

Δεν κόβεται το παραμύθι ότι οι Θεσμοί θέλουν να κάνουν ως παράδειγμα την Ελλάδα για τις υπόλοιπες χώρες; Γιατί τι παραπάνω απ' ό,τι έκαναν στους Ρουμάνους, στους Βούλγαρους, στους Λετονούς θα κάνουν; Ή μήπως θα χάσουν τα σπίτια τους οι Ισπανοί; Η μισή Μαδρίτη κοιμάται ήδη στον δρόμο από τις κατασχέσεις Τραπεζών. Άντε να ρίξετε και το θέμα των μεταναστών που θα μάς φάνε ζωντανούς από την πείνα. Το σκεφτήκατε όμως ότι εξαιτίας της Πείνας για Δίκαιο μπορεί εμείς και οι μετανάστες, που η Δύση δημιούργησε, να αρχίζουμε να δαγκώνουμε τα λαρύγγια σας;

Πόσος Ευρωπαϊκός Στρατός του Γιούνκερ να μάς κάνει καλά, πόσο θα αντέξουν οι Γέφυρες Γιούνκερ και πόσο θα χρηματοδοτείται με μία λίρα μέσω Πακέτων Γιούνκερ η ξεφτίλα σας;

Έπεφταν εδώ οι λίρες πριν 70 χρόνια με τα τσουβάλια από αέρος. Ε, και; Αν έλυναν τα προβλήματα οι λίρες τότε προς τι τα ξερονήσια ή η αναγκαστική μετανάστευση του ΄50 και του ΄60;

Γεννάτε εκ νέου την Ιστορία από εκεί που έμεινε μισοτελειωμένη. Από εκεί που ο Μπάτσης έγραψε για την περιβόητη "Βαριά Βιομηχανία της Ελλάδας" την ώρα που όμοιοί σας έφερναν Σχέδια Μάρσαλ. Στον τοίχο τον στήσανε για την Αλήθεια, αλλά τελείωσε και εκείνο το Σχέδιο.

Τώρα έρχεται το Σχέδιο Μέρκελ με όχημα τον υποτακτικό Johann Barufaken (με δυο ν) να πάρει και τα υπόλοιπα που δεν είχαν πάρει οι Αμερικανοί και Σύμμαχοι με Συμφωνίες Κούπερ.

Άντε, ντε. Ξαναπάρτε το από την αρχή να το χορέψουμε. Αλλά αυτή την φορά τα πράγματα για σας θα εξελιχθούν άσχημα. Διότι ο νεοΈλλην έχει δεκαετίες να μυρίσει αίμα, έχει  δύο αιώνες να νιώσει πραγματικά ο μαλάκας των Συμμάχων και άλλο τόσο να νιώσει σκλάβος Αυτοκρατορίας.

Συντομεύετε για να προλάβουν το γλέντι κι όσοι δεν τους έλαχε να είναι αυτή την εποχή στα 18 τους.-

από το «Στον Τοίχο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου