Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οι ΑΝΕΛ τσάκισαν τον Θεοδωράκη: «Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής»


IMG_20150504_235915
Ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής σε κάθε τηλεοπτική εμφάνισή του αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο», αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωσή της, αναφορικά με τη συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, στην εκπομπή «Στον Ενικό».
Η κ. Χρυσοβελώνη επισημαίνει ότι «καταρχήν ήταν τουλάχιστον ακατανόητη η ενόχλησή του για την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό του Εχίνου» και προσθέτει ότι «οι εξηγήσεις που με πολύ κόπο – είναι αλήθεια – επιχείρησε να δώσει, ελάχιστα απέχουν από τις ισοπεδωτικές ..
εθνομηδενιστικές αντιλήψεις».
Εγκαλώντας τον κ. Θεοδωράκη για «ακατάσχετη γενικολογία, αφόρητη συνθηματολογία και αφοριστικές υπεραπλουστεύσεις» σημειώνει ότι «το μόνο που έδειξε ξεκάθαρα είναι ότι διακατέχεται από αβυσσαλέο μένος εναντίον του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου».
«Όσο για το… «όραμά» του, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο να τον διορίσει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας …συγκυβερνήτη, με μόνο στόχο να πατρονάρει και να φέρει στα δικά του μνημονιακά μέτρα την κυβέρνηση», συμπληρώνει η κ. Χρυσοβελώνη.
Και καταλήγει: «Μόνο που οι Έλληνες πολίτες στη συντριπτική πλειοψηφία τους τον έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν θέλουν πια άλλους πάτρωνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου