Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΡΟΣ

 "Τα λείψανα των Αγίων της Πίστης μας όσοι είμαστε Ορθόδοξοι και Έλληνες και θα τα δεχόμαστε και θα τα υποληπτόμαστε ως αιώνια καταπιστεύματα της ιστορίας ,της παράδοσής μας και της ύπαρξής μας."
  Με  το πρόσχημα του  δυτικόδουλου  «διαφωτισμού» ,οι θιασώτες  μιάς θαμπής δήθεν  προοδευτικής σέχτας ,μέχρι πρότινος, επιχειρούν να παραχαράξουν τα μηνύματα των πρόσφατων εκλογικών αποφάσεων του Λαού. Επιχειρούν να μετατρέψουν μια ψήφο αγανάκτησης και αντίδρασης κατά μιάς ελεεινής και προδοτικής διαχείρισης σε ψήφο ιδεο-ληπτικής κυριαρχίας που δόθηκε για ανατροπή όλης της ιστορικής παρακαταθήκης της πατρίδας μας!
                Μη πλανάσθε φίλοι! Η ψήφος μας δεν είναι ψήφος καταδίκης στα όσια και τα ιερά της φυλής μας και της παράδοσής μας. Η ψήφος μας είναι ψήφος αγανάκτησης κατά των σφετεριστών των εννοιών της ΠΑΤΡΙΔΑΣ (Δεξιά) ,της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(ΠΑΣΟΚ), της καλής διαχείρισης (πασοκοδέξια συμπόρευση με ολίγη από αριστερά , τύπου « φερραρίζοντος  μπολσεβίκου»). Είναι ψήφος προειδοποίησης κατά όλων των επίδοξων σφετεριστών που επιβουλεύονται ευκαιριακά την..
αιμάσουσα Ελληνική χιλιοπροδομένη όσο και ηθικά διαβρωμένη πατρίδα μας.

                Προκαλείτε κύριοι αντί να προσπαθείτε να αποκωδικοποιείτε το μήνυμα της κοινωνίας που απειλείτε διαρκώς και απηνώς από τις οικονομικές συμμαχικές και μη συμμορίες των πολύχρωμων αρπακτικών! Προκαλείται διότι απροκάλυπτα και δήθεν προοδευτικά επιχειρείτε να μας επιβάλλεται τα προτάγματα της «παγκοσμιοποίησης» για την κατάργηση του θρησκευτικού αυτοπροσδιορισμού, μέσα από μια δήθεν δημοκρατική συγκρητιστική  θολούρα . Μια θολούρα που ευθέως στρέφεται κυρίως κατά της ορθοδοξίας  στην οποία οι αντίθεες και αθεϊζουσες μειοψηφίες δεν μπορούν να συγχωρήσουν ότι επέζησε μιάς λαίλαπας ολοκληρωτικού τύπου, όπως αυτή της πάλαι ποτέ Σοβιετίας. Εκεί όπου οι απανταχού «άθεοι» και «νεοεποχίτες» είχαν την απαντοχή τους για την επιβολή μιάς αταξικής και αφασικής κοινωνίας , όμοιας με αυτή που ονειρεύονται οι απανταχού Σόϊμπλε και Σόρος.

                Τέτοιου είδους «άθεοι-προοδευτικοί», νομίζουν πως βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στην ορθοδοξία και τα ιερά της σεβάσματα, αιώνων. Των εμβλημάτων που το γένος είχε προπομπούς στην ανάστασή του. Και  είναι βέβαια είναι απούτως λογικό αφού όλος αυτός ο συρφετός έχει προαποφασίσει την κατάλυση αυτού του είδους των ανθρώπων. Των ανθρώπων που διαθέτουν μνήμη, αξίες, παραδόσεις, ιδανικά, ήθη, αισθήματα και συναισθήματα. Ζούμε στην επέλαση του «αφασικού» ανθρώπου-ανδρείκελου που θα είναι διαθέσιμο μόνο ως αναλώσιμο στις φάμπρικες του αδίστακτου κεφάλαιου που θα παρασιτεί σε βάρος της ανθρωπότητας έστω και αν πρέπει να ζει με ξεριζωμένες καρδιές από εκόντες ή άκοντες δότες!

                Ας γνωρίζουν όμως οι «ειδικοί» της άγνοιας που αντικαθιστούν κάθε ειδικότητα και γνώση με την ιδιότητα του παρλαπιπίζοντως δημοσιολόγου ,ενίοτε και δημοσιογρλαφου, ότι η ορθοδοξία την οποία νομίζουν ότι βρήκαν την ευκαιρία να πολεμήσουν, γνώρισε πολύ ισχυρότερους εχθρούς! Η κατάληξη όλων αυτών ήταν η λήθη. Τα αποτυπώματά τους εκατόμβες και ερείπια στις  κοινωνίες και την ιστορία! Επί 2000 χρόνια το βασικό όχημα του μετασχηματισμού του κόσμου υπήρξε το υποκείμενο που απεγνωσμένα και πλανεμένα πολεμούν. Βυσσοδομούν ασταμάτητα και κατασκευάζουν συγκρητιστικούς αχταρμάδες (προωθώντας τις κοινωνίες «κιμά» όπως προειδοποιούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος) ,με την άθλια ελπίδα ότι μπορούν να τυλίξουν την Ορθοδοξία με τις στάχτες του δυτικού τύπου Χριστιανισμού χωρίς Χριστό ώστε να επιβάλουν την «ελεύθερη» τάχα κοινωνία του τζιχαντιστικού τύπου πανσεξουαλισμού και αποχαλίνωσης ώστε  οι αποκτηνωμένοι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται πόσο αβίωτη έγινε η ζωή τους! Να μην υπάρχει η ελπίδα ότι θα ξανασηκώσει κεφάλι αφού δεν θα υπάρχει απαντοχή και αντίσταση στην απαίτηση των αιμοβόρων ,αυτιστικών της εξουσίας και των τραπεζιτικοπαρασιτικών παρατρεχάμενών τους!

                Όσο και αν ονειρεύεστε «ρεβάνς» για τον χαμένο σας ουρανό  που από γαλανό τον μετατρέψατε σε κατακόκκινο (από αίμα και σφαγές), δεν θα τον βρείτε στους κόλπους της μπουρζουαζίας με την οποία κλασαυχενίζεστε για το καλό μας δήθεν ,καταναλώνοντας αχόρταγα το μενού των αγίων της Ελληνικής γης που θέλετε δεν θέλετε ζυμώθηκε με την Ορθοδοξία.

                Φτάνει πιά!!!

Δήθεν προοδευτικοί του περιθωρίου ή του εφήμερου προσκηνίου! Πάψτε να προκαλείτε την υπομονή της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που και μνήμη διαθέτει και γονίδια απρόβλεπτων ξεσηκωμών έχει καταθέσει. Μην προκαλείτε σε τόσο δύσκολες και κρίσιμες ώρες την ανοχή μας και το φιλικό  άπλωμα του χεριού που έστω και δοκιμαστικά αποφάσισε ο λαός να κάνει κάτω από το κράτος των αλλεπάλληλων προδοσιών που υπέστη! Ίσως η επόμενη προδοσία ή απόπειρα να είναι και η τελευταία και να μην είναι τόσο ανώδυνα ανεκτή όπως οι προηγηθείσες (που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα «πληρωθούν»)!

                Όσοι όντας κομπάρσοι ή βοηθητικοί  νομίζουν πως μπορούν να γίνουν «εξ εφόδου» αφεντικά και κουμανταδόροι, ας κοιτάζουν τουλάχιστον την ηγεσία που αποφεύγει προ-σεκτικά ανώφελες «εξυπνάδες» και «τσαμπουκάδες». Μια ηγεσία που μάχεται και  αγωνιά  να στεριώσει  τη χώρα σε πορεία αποφυγής της σύγκρουσης με τον πραγματικό εχθρό που ξαναπαρουσιάζεται κατά της χώρας μας αυτή τη φορά χωρίς φανερά «τάνκς και φραντς» αλλά με ετοιμασμένους βαλκάνιους και υπερμεσόγειους «κασκαντέρ»!

                Τα λείψανα των Αγίων της Πίστης μας όσοι είμαστε Ορθόδοξοι και Έλληνες και θα τα δεχόμαστε και θα τα υποληπτόμαστε ως αιώνια καταπιστεύματα της ιστορίας ,της παράδοσής μας και της ύπαρξής μας.

                ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ !!! 

 http://dimofantis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου