Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΜΠΙΛΑΛ, (ΓΙΟΣ) ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο… ΝΕΟΣ «ΗΓΕΤΗΣ» ΤΩΝ «ΤΟΥΡΚΩΝ» ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


resized_3c9a2-0015_tur_picture_20150503_5216879_5216884
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια άκρως προκλητική εμφάνιση στην δυτική Θράκη ο γιος του Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, που έκλεισε με μια μουσουλμανική τελετή όπου πρωτοστάτησε ο ίδιος, παρακίνησε τους «Τούρκους» της Δυτικής Θράκης να κάνουν όσο περισσότερα παιδιά μπορούν γιατί το μέλλον της περιοχής τους ανήκει.
Ο Μπιλάλ Ερντογάν, ο οποίος σημειωτέον έχει κατηγορηθεί στην Τουρκία για πολλά οικονομικά σκάνδαλα μεταξύ των οποίων και για παράνομες ναυτιλιακές επιχειρήσεις, πραγματοποίησε αυτές τις..
μέρες μια προκλητική και πολύ σημαντική όπως χαρακτηρίστηκε από τον τουρκικό τύπο περιοδεία στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, ξεσηκώνοντας τους μειονοτικούς και σκορπώντας εθνικοθρησκευτικά φρονήματα για την «απελευθέρωση της περιοχής.
Τον γιο του Τούρκου πρόεδρου συνόδευαν στη περιοδεία του ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής, Ali Rıza Akıncı, οι διπλωμάτες, Alper Atak και Murat Ertaş, ο βουλευτής του Σύριζα, (!!!), Hüseyin Zeybek, ο πρόεδρος του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος της Δυτικής Θράκης, DEP, Mustafa Ali Çavuş, και ο γνωστός ανθέλληνας ψευτομουφτής της Ξάνθης, Ahmet Mete.
Κλείνοντας την περιοδεία αυτή ο Μπιλάλ Ερντογάν μετείχε σε μουσουλμανική θρησκευτική τελετή στην κωμόπολη Εχίνος, (Şahin), όπου ο γιος του Τούρκου προέδρου έψαλλε επιδεικτικά το Κοράνι και στη συνέχεια παρακίνησε τα παιδιά της μειονότητας να γίνουν πιο πολύ μουσουλμάνοι και στους μειονοτικούς να κάνουν πολλά παιδιά περισσότερα από ότι κάνουν στην Τουρκία για να έχουν το μέλλον της περιοχής δικό τους, καθώς η Ελλάδα μαστίζεται από υπογεννητικότητα.
Και όλα αυτά σε μια ελληνική επικράτεια. Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου