Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

"Λάβρος" Καμμένος για τα εξοπλιστικά της εποχής Σημίτη! Φοβερές αποκαλύψεις...


Image

 Αφορμή ήταν η ερώτηση που είχε καταθέσει για την ανακατασκευή των αεροσκαφών P 3 Orion του ΠΝ, αλλά στην δευτερολογία του επεκτάθηκε σ΄ όλη την εποχή διακυβέρνησης Σημίτη .

Είπε ο Καμμένος για το P 3:

“Η απάντηση, λοιπόν, είναι ξεκάθαρη: Το 2009 κάποιοι καθήλωσαν τα αεροσκάφη, για να πάρουν καινούργια παραγγελία. Όμως, δεν πήραν την παραγγελία, γιατί θα πήγαιναν όλοι μέσα.

Διότι καθήλωσαν αεροσκάφη όπου υπήρχαν 50 εκατομμύρια.. ανταλλακτικά, κι όπου ήταν εκπαιδευμένο το προσωπικό, τα οποία αν αναβαθμιζόντουσαν τότε, θα είχατε δίκιο, θα πληρώναμε 120-130 εκατομμύρια δολάρια και όχι 500 ή 350, που τελικά βγαίνει. Αλλά κάποιοι ήθελαν να πάρουν τα αεροσκάφη από τα οποία από 250 εκατομμύρια που θα είχαν τα καινούρια, με το 20% που υπολογίζεται στο 80%, δηλαδή 20% είναι η αξία κτήσεως και 80% το «καπέλο» που έρχεται μετά, για την εκπαίδευση, για τα ανταλλακτικά και τα υπόλοιπα, κάποιοι μεσάζοντες θα είχαν βγάλει μεγάλες προμήθειες”.

Για τα εξοπλιστικά της περιόδου Σημίτη:

"Τα 84 δισεκατομμύρια των προγραμμάτων από το 1998 μέχρι το 2003, των γερμανικών προγραμμάτων, κανέναν δεν ενδιέφεραν σε αυτήν την Αίθουσα; Τα υποβρύχια που έγερναν, τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που έπαιρναν για να ανοίξουν την Pirelli –ο κ. Λιακουνάκος πήρε 68 εκατομμύρια, για να ανοίξει εργοστάσιο για να δουλέψουν Έλληνες στην Pirelli, 68 εκατομμύρια ευρώ, στην Εισαγγελέα, την κ. Ράϊκου, είναι η υπόθεση- όλα τα προγράμματα, για τα οποία απεδείχθη στη Γερμανία ότι υπάρχουν δωροδοκίες και πληρώνουν 30, 32 και 37 εκατομμύρια αποζημιώσεις, δεν ενδιαφέρουν τη Νέα Δημοκρατία; Απόλυτη προστασία στο ΠΑΣΟΚ;


“Από τα 84 δισεκατομμύρια ξέρετε πόσα πληρώσαμε από το 2010 μέχρι το 2015, τα «σπασμένα» της Κυβέρνησης Σημίτη; Πληρώσαμε 30 δισεκατομμύρια εν μέσω κρίσεως. Πληρώνουμε για τις συμβάσεις τις οποίες κάποτε απ’ αυτά τα έδρανα ως Νέα Δημοκρατία και ως Αντιπολίτευση εγώ κατήγγειλα και πήγα κατηγορούμενος με αγωγές, με μηνύσεις. Ξέρετε πόσες μου έχει κάνει ο κ. Τσοχατζόπουλος;

Ξέρετε όλοι αυτοί που βρίσκονται στον Κορυδαλλό όταν μίλαγα για τα υποβρύχια, πόσο με είχαν απέναντι; Ξέρετε όταν μιλάγαμε τότε για τα ΑΩ, τα «μαϊμού» ΑΩ, τα οποία πλήρωσε ο ελληνικός λαός, πως ήμασταν στη γωνία; Τώρα έρχεται η δικαίωση. Και αντί εσείς τώρα να βγείτε μπροστά και να πάρετε το λόγο και να δικαιωθεί η Νέα Δημοκρατία –αν θέλετε- γι’ αυτά που έλεγε τότε, έρχεστε τώρα και γίνεστε συνέταιροι του ΠΑΣΟΚ. Αμάν, αν πιάσουμε το όνομα του Γιάννου Παπαντωνίου είναι λες και πιάσαμε τα ιερά της παρατάξεως!”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου