Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΜΑ!


Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) στις 7/2/2015 ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές.
Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του και απευθυνόμενος σε πολίτες τόνισε ότι ο στρατός θα βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί. Σημειώνεται ότι στην μεταπολεμική Ελλάδα είχαν συγκροτηθεί οι «Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως» (ΜΟΜΑ), οι οποίες με εξοπλισμό και τεχνικούς του..
Μηχανικού και τη συμμετοχή πολιτών κατασκεύαζαν δρόμους, γέφυρες και άλλα παρόμοια έργα υποδομής σε ολόκληρη την χώρα. Ορισμένες από τις γέφυρες αυτές (μεταλλικές τύπου Bailey) υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Είχε  επίσης  προαναγγείλει  ότι  η πρώτη  ΜΟΜΑ που θα  συσταθεί  θα είναι  στο  747 ΕΤΜΧ  της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι .

   Έτσι  λοιπόν σήμερα  Πέμπτη  7/5/2015  ο Υπουργός  Εθνικής  Άμυνας  θα είναι στο  Λουτράκι  για  τα  εγκαίνια  της  1ης ΜΟΜΑ  του 747 ΕΤΜΧ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου