Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Υπερδύναμη της Κωλοτούμπας ! Κατηγορίες πολιτικών και...πολιτών




Η διαδικασία είναι η εξής …
Αφού έχει περάσει μια τετραετία από τις εκλογές, ξεκινάει πάλι η διαδικασία των εκλογών από την αρχή !
Αυτό περιλαμβάνει, υποσχέσεις, δημόσιες εμφανήσεις, πολλά “ντιμπέιτ”, πολλές διαφημίσεις, σπατάλες, φυλλάδια, πολλά θα-θα-θα κλπ,κλπ,κλπ…και πάει λέγοντας.
Έπειτα έρχεται η “κρίσιμη” ημέρα, όπου ο πολίτης (για εμάς λέω…), έπειτα από σοβαρή σκέψη για το τι είναι καλύτερο για όλους (εδω γελάμε…) προσέρχεται στην κάλπη για να συμβάλλει και αυτός με τον τρόπο αυτο στην δημιουργεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
Μετά το πέρας του χρόνου που είναι διαθέσιμος για την διαδικασία αυτή, κλείνουν οι κάλπες και αρχίζει η καταμέτρηση των ψήφων από τους εκλογικούς αντιπροσώπους και επιτέλους η αγωνία των πολιτών φτάνει στο τέλος της αφού σε λίγο θα δημοσιοποιηθούν τα πρώτα αποτελέσματα…
Όλα τελειώνουν τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης των εκλογών όπου ανακοινώνονται και επίσημα από τα Μ.Μ.Ε. ποιά είναι πλέον η επίσημη κυβέρνηση της χώρας.
(ΣΗΜ. Δεκτή από τον λαό κυβέρνηση σήμερα πλέον γίνεται ακόμα και η ναζιστική κυβέρνηση γιατί έχει την δυνατότητα να εκλεγεί δημοκρατικά !!!!! ) …. μιλάμε για πολύ πρόοδο!
Ε, Ναι…και μετά αρχίζουν οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ…..
Τι να φταίει άραγε?
…λίγο το χρήμα..λίγο τα λάθη του παρελθόντος….λίγο το συμφέρον…λίγο ο φόβος…και λίγο εμείς…(όσο πατάει η γάτα…)***
Όταν φταίει το χρήμα…..τότε μιλάμε για Ξεπουλημένους πολιτικούς…
Όταν φταίνε τα λάθη του παρελθόντος….τότε μιλάμε για Πολιτικούς-γκαφαντζήδες υπό την πίεση εκβιασμών για πράγματα που θα ήθελαν να μείνουν εκεί ακριβώς…στο παρελθόν!
Όταν φταίει το συμφέρον….τότε μιλάμε για Πολιτικό-παρτάκια ή Πολιτικό-ψώνιο…
Όταν φταιεί ο φόβος…τότε μιλάμε για Πολιτικό-hesmenden….(hes=χες men=μεν den=ντεν).

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου