Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τι ρώτησε ο Τσίπρας τους αστυνομικούς



Ρεπορτάζ: Τασούλη Αλεξία

Για πρώτη φορά πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και όχι μόνο έμεινε 2,5 ώρες αλλά ανέβηκε σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έδειξε κατά τη επίσκεψη του στη Δίωξη Οικονομικού και Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.



Όταν ο προϊστάμενος Μανώλης Σφακιανάκης τον ενημέρωσε για ένα σεμινάριο που γίνεται στη Σκύρο για την προστασία των παιδιών από το διαδίκτυο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι και ο γιος του αν και είναι μόνο 2,5 ετών έλκεται πολύ από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.




Έκανε ακόμη ουσιαστικές ερωτήσεις για το κενό νόμου που υπάρχει για την προστασία προσωπικών δεδομένων στο ίντερνετ και για την προστασία των παιδιών ενώ παρακολούθησε με προσοχή τα στοιχεία που του έδωσαν για τις αποτροπές αυτοκτονιών.




Χειραψίες με όλους

Χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους αστυνομικούς της βάρδιας, τους αξιωματικούς, τους βαθμοφόρους στα ΜΑΤ, ρωτώντας μάλιστα και τον τόπο καταγωγής τους.


Όταν ο Αττικάρχης τον ενημέρωσε οτι κατά της διάρκεια της θητείας του στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος , έζησε όλα τα γεγονότα, ο κ. Τσίπας του είπε «Τα χειριστηκατε με τη ψυχραιμία του Ηπειρώτη».


Στο κέντρο επιχειρήσεων ρώτησε για τις κάμερες ασφαλείας, για την υπόθεση Siemens, αλλά και για το σύστημα C41 το οποίο δεν πήραμε ποτέ ολόκληρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.


Έδωσε ακόμη συγχαρητήρια στον προϊστάμενο ανθρωποκτονιών και στον προϊστάμενο της δίωξης ναρκωτικών αφήνοντας κατά γενική ομολογία θετικές εντυπώσεις.


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152941&catID=77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου