Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το "έλα να δεις" έγινε έξω από το στάδιο που μιλούσε ο Βενιζέλος!

Έντονοι διαπληκτισμοί σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο του Μίλωνα την ώρα που μιλούσε ο Ευ. Βενιζέλος.
Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μικρή ομάδα ατόμων, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κλειστό γυμναστήριο, προέβη σε φραστικούς προπηλακισμούς, με χυδαίες εκφράσεις που εκτόξευαν εναντίον όσων θεωρούσαν ότι συμμετείχαν στην εκδήλωση, χωρίς διάκριση φύλου ή ηλικίας. Το πιο "πολιτικό" από τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν ήταν το "προδότες".
Η παρουσία αστυνομικής δύναμης απέτρεψε το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν έκτροπα, καθώς οι συγκεντρωμένοι -ακροδεξιάς προέλευσης, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ - διαλύθηκαν.
Μάλιστα, στόχος αποδοκιμασιών αγανακτισμένων πολιτών έγινε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών, με το ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, έξω από το γήπεδο του «Μίλωνα» στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πλησιάζοντας στο γήπεδο, περικυκλώθηκε από μια ομάδα πολιτών (περίπου 20-30 ατόμων) οι οποίοι σε έντονο ύφος του ζητούσαν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Ο κ. Αλευράς έμεινε επιχειρώντας να αντιμετωπίσει λεκτικά τις κατηγορίες που του εκτόξευαν επειδή ψήφισε τα Μνημόνια 1 και 2.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου