Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Καμμένος: Δεν αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος...
 
Καμμένος: Δεν αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
δεν απέκλεισε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμένος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία» είπε.

«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο κ. Καμμένος, ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.


Στο μεταξύ, πληροφορίες που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον σχηματισμό κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς στο κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προσχωρεί ο βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης


Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, οι «Ανεξάρτητες Έλληνες» θα έχουν πλέον δέκα βουλευτές γεγονός που θα τους επιτρέψει να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου