Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

O κ. Θωμάς Σιωζόπουλος και τα ραμολί εκδότες που δημιουργούν κλειστές λέσχες στο διαδίκτυο!


Η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου εκπροσωπεί εταιρείες παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου που έχει τα εξής τρία πολύ βασικά χαρακτηριστικά: είναι πρωτογενές, είναι ποιοτικό και είναι και επώνυμο, δήλωσε ο κ. Θωμάς Σιωζόπουλος (Πήγασος Interactive).


Αναζητήσαμε τον κ. Σιωζόπουλο για να μας πει κάποια πράγματα για τη νέα αυτή πρωτοβουλία των μερακλήδων εκδοτών, αλλά το απέφυγε.


Προφανώς οι γηραιοί και αδύναμοι πλέον εκδότες, ετοιμάζουν άλλο ένα ελιτίστικο εγχείρημα που θα αφορά τα μέλη της Αθηναικής Λέσχης που βρίσκονται με το ένα πόδι στη ρεσεψιόν του Αγίου Πέτρου.


Η κάποιους μερακλήδες τέκτονες της Στοάς Αχαρνών που συμμετέχουν σε συνομωσίες του πατσά για να κάνουν πρωθυπουργό τον Τάκη Ζαχαράτο.


Το διαδίκτυο στηρίζεται στην ελευθερία έκφρασης και η προσπάθεια να δημιουργήσεις μια ένωση γαλαζοαίματων μυρίζει ναφθαλίνη.


Ας γνωρίζουν οι δύστυχοι εκδότες ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν αποκλεισμούς είναι αδιέξοδες και προκαλούν αντιδράσεις.


Όσο για το πόσο δυνατοί είναι πλέον οι παραδοσιακοί εκδότες σας μεταφέρω την αγωνία ενός εξ αυτών ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στα τηλέφωνα ζητώντας να προστατέψουν τον γιο του που επιχειρεί καριέρα πολιτικού από το “Fimotro”!
Περιμένουμε από τη νέα γενιά των εκδοτών όπως ο Φώτης Μπόμπολας, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος και άλλοι, περισσότερη σύνεση στις κινήσεις τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου