Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Από την Επανάσταση στο Depon

Αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για τη χρήση των γενοσήμων φαρμάκων στη χώρα μας. Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα γενόσημα φάρμακα από το Πακιστάν και την Ινδία θα προκαλέσουν θανάτους αλλά, κι αν δεν τα πάρεις, πάλι θα πεθάνεις, αφού έτσι είναι η ζωή: γεννιέσαι, ζεις και πεθαίνεις.

Βέβαια, δεν υπάρχει φόβος για τα φάρμακα από το Μπαγκλαντές, αφού κανείς δεν πέθανε τόσα χρόνια επειδή φορούσε Ralph Lauren που φτιάχτηκαν στο Βιετνάμ, οπότε, αν πάρεις Viagra από την Κένυα, το πολύ πολύ να γίνει το πουλί σου ένα μέτρο και να είναι κατάμαυρο.
Από την άλλη, κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως με τα γενόσημα ναρκωτικά, αφού έχει γεμίσει η ελληνική αγορά με σκαρταδούρα από τριτοκοσμικές χώρες, με αποτέλεσμα να πρέπει πια να κάνεις σαράντα μπάφους για να την ακούσεις.
Σε μια προσπάθεια να συνδυάσω την εξεγερσιακή διάθεση των Ελλήνων με την ανησυχία τους για τα φάρμακα, προτείνω να κάνουμε επανάσταση, να ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο και στη συνέχεια να κάνουμε πειράματα με τα γενόσημα φάρμακα στον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο.
Θα τους δίνουμε γενόσημα φάρμακα με τη σέσουλα. Αν επιζήσουν, θα τα πάρουμε κι εμείς.

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου