Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΝΕΟΣ «ΕΧΘΡΟΣ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ…


20120227-175713.jpghttp://olympia.gr/

Η Merkel, πρώην Ανατολικογερμανίδα κομμουνίστρια, έπαθε πανικό μετά τα «χαστούκια» του κόσμου στα «μεγάλα» κόμματα-πελάτες της γερμανικής ελίτ, όχι μόνο επί της κυβέρνησής της και ψάχνει την αιτία με την κλασική μέθοδο, που έβγαλε τον ελληνικό λαό ως τον εχθρό της Ευρώπης και, επομένως, ΜΟΝΟ ένοχο της ευρωπαϊκής κρίσης. 
Ο νέος εχθρός που κάνει την «κυβέρνηση» του υπάλληλου Λουκά Παπαδήμου να μην μπορεί να ελέγξει την Ελλάδα, είναι ο «επικίνδυνος» αριστερός. 
Ενώ ο ελληνικός λαός, επί 2 χρόνια τώρα, περνάει και θα περάσει και άλλα

μαρτύρια και το πείραμα του Mengele συνεχίζεται, από το μνημόνιο 2 και μετά(12/02/2011) ο γερμανικός, ο μερκελικός καλύτερα(μην βρίζουμε ΟΛΑ τα γερμανικά ΜΜΕ), τύπος άρχισε το κυνήγι των αριστερών(μαγισσών) στην Ελλάδα με δημοσιεύματα αντιγραμμένα από τον Τύπο του 1960-70, τα οποία αναφέρονταν στον κίνδυνο εξαπλώσεως των κομμουνιστών και δικαιολογούσαν όσα περνούσαν όσοι ήταν αριστεροί(εξορίες, εκτοπισμοί, απελάσεις, διώξεις, περιθωριοποίηση κ.λπ.), μόνο και μόνο εξαιτίας των φρονημάτων τους. Μετά την BILD και το SPIEGEL ήρθε η σειρά του τρίτου μέλους της «τρόικα» των «εγγονών του Goebbels» να μιλήσει για την επικινδυνότητα της αριστεράς στην Ελλάδα.
Μιλάμε φυσικά για το FOCUS Γερμανίας, το μόνο από τα περιοδικά FOCUS που έχει κάνει επιστήμη την προπαγάνδα και όχι, όπως τα άλλα, σκοπό της ύπαρξής του την αλήθεια μέσα από την επιστήμη.
Η BILD ποινικοποιεί, ουσιαστικά, την αριστερά στην Ελλάδα, μετά από 38 χρόνια, θεωρώντας την, σε 2 δημοσιεύματα της περασμένης βδομάδας, ως ημι-εγκληματική ή και τρομοκρατική(!) οργάνωση, αναφέροντας τους αρχηγούς των κομμάτων αυτής ως εκβιαστές, χωρίς άλλα επιχειρήματα που να στηρίζουν την άποψή τους. Ως εναλλακτική ψήφο, αναφέρει, σκέφτονται οι Έλληνες την… Χρυσή Αυγή ή τον Καρατζαφέρη.
Δηλ. οι Έλληνες είναι πια ή εγκληματίες ή ακροδεξιοί. 
Από την τεμπελιά πήγαμε αλλού! 
Ας κοιτάξει λίγο ο «εκδότης» φίλος της Merkel της BILD τα ποσοστά της ακροδεξιάς και τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νεοναζιστικό κίνδυνο ΕΙΔΙΚΑ στην πρώην Α. Γερμανία(πατρίδα καγκελαρίου) και ας καταπιαστούν άλλοι Γερμανοί με το νέο, ρευστό, πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα. Άλλη «λύση» για την Ελλάδα είναι το πραξικόπημα, κάτι πολύ πιθανό κατά τα «τσακάλια» της λαϊκίστικης γερμανικής εφημερίδας. Το SPIEGEL, επειδή κανένας στην Γερμανία και στην Ελλάδα και παντού δεν μπορεί να ελέγξει ή προβλέψει τι θα γίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας, αναφέρει και αυτό το στερεότυπο του Πάγκαλου για τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά γενικά. Ότι είναι ένας εκβιαστής(ενώ η Merkel και οι Γερμανοί ξενυχτούν, που λέει και η BILD, για την Ελλάδα) που θέλει την χώρα μας στο ευρώ με τους όρους που την συμφέρουν. Στο τέλος αναφέρει την «καραμέλα» ότι η Ελλάδα είναι το πρόβλημα της Ευρώπης.
Το FOCUS, που δεν μετάνιωσε καθόλου για τις χειρονομίες και τα «ιστορικά» άρθρα για την Ελλάδα, τα οποία θεωρεί αντικειμενικά και σατιρικά(όχι αν είσαι οπαδός και αναγνώστης του Σουρή παιδιά), βλέπει την αριστερά ως… χασούρα οικονομική για την Γερμανία.
Πάλι γίνεται ο προστάτης του Γερμανού φορολογούμενου έναντι του σπάταλου, τεμπέλη Έλληνα(και ας λέγεται το αντίθετο από στατιστικές και πολιτικούς-και τον ίδιο τον Shauble- για την εργατικότητα και τα λεφτά των Γερμανών).
Τάσσεται, όπως όλοι οι «προστάτες» της Ελλάδας ΚΑΤΑ των εκλογών στην χώρα μας, γιατί δεν συμφέρει την Γερμανία(κυβέρνηση, η οποία κρύβεται με λαϊκίστικα δημοσιεύματα σαν αυτά εδώ, πίσω από τους πολίτες της, ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση που δημιούργησε). Στο δημοσίευμα λέει ότι θα «κινδυνεύσουν» τα λεφτά των Γερμανών φορολογούμενων, αν η συμφωνία του EUROGROUP και όλες των 2 ετών του «πειράματος» τιναχθούν στον αέρα, επειδή η κυβέρνηση η εκλεγμένη, θα ακούσει πιο πολύ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους Έλληνες και όχι τους δανειστές. […] «μια αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τη διάσωση του ευρώ: Οι χώρες της Ευρωζώνης φοβούνται ότι θα υποστούν ζημίες άνω των 130 δισ. ευρώ.
Σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία κόμματα από την Αριστερά, η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το δάνειο»… «Λόγος ανησυχίας είναι ότι ακόμη και πριν τις γενικές εκλογές τον Απρίλιο, περίπου 60 δισ. ευρώ από το νέο σύνολο των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα θα πρέπει να έχουν καταβληθεί», […]
Σε λίγο von Roesler θα τελειώσουν όντως τα ψέματα και για τους Έλληνες και για σας. 
Τόσο πια κατρακύλα για τα ποσοστά του αντικαγκελαρίου και τόσο πρεμούρα να… σωθούμε; Και αν δεν θέλουμε;
 
Υ.Γ.: Τσίπρα σε βλέπω σε διπλανό παλούκι με την μάγισσα… Παπαρήγα στην τιμωρία των επικίνδυνων της Merkel! Την επόμενη φορά οι φυλλάδες αυτές, θα απαιτήσουν-θα επισυνάπτουν- πιστοποιητικό φρονημάτων στους Έλληνες πολίτες και την υποταγή της αριστεράς εγγράφως επίσης!

Η γερμανική αριστερά σίγουρα ντρέπεται για αυτά, γιατί έχει δείξει άλλη συμπεριφορά απέναντί μας και άλλη αντιμετώπιση της κρίσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου