Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!!!

(του Ικτίνου)
             
Εκπληκτικά πράγματα  συμβαίνουν στις μέρες μας! Οι  Φράγκοι και απόγονοι του Καρλομάγνου φαίνεται ότι ολοκληρώνουν το «έργο» του, για αφανισμό του «Βυζαντίου», της Ορθοδοξίας. Επιδίδονται στο μαστίγωμα και τη δολοφονία της Ελλάδαςμε ιδιαίτερα στυγνό τρόπο, έστω και αν καταστρέψουν και κομμάτια της σάρκας τους (τους άλλους διακινδυνεύοντες Ευρωπαίους)!
                Τότε ο Καρλομάγνος ,με όργανό του τον Πάπα της Ρώμης τον οποίο εξέτρεψε στη διεκδίκηση του αλάθητου που οδήγησε στο Σχίσμα, έβαλε τα θεμέλια της μετέπειτα εγκληματικής παράδοσης της Κωνσταντινούπολης,πολλά χρόνια αργότερα, στην ληστρική και εγκληματική διάθεση των Φράγκων που έκαναν την άλωση της πόλης στα 1204 μ.Χ . Μιάς άλωσης που ξεκίνησε την διάλυση του Βυζαντινού κράτους , το οποίο συστηματικά εξαντλούσαν, χρησιμοποιώντας μουσουλμανικά στίφη άτακτων σε συνεχείς πειρατικές επιδρομές κατά της Βασιλεύουσας, διαλύοντας την άμυνά της. Έτσι προετοίμασαν την άλωσή της από τους Μαμελούκους  και Σουλτζούκους του Μωάμεθ.
                Αυτό ως εκδίκηση διότι δεν πέτυχαν την υποδούλωση της Ορθοδοξίας στην αίρεση του Βατικανού! Διότι δεν υπέγραψε την συνθήκη υποτέλειας ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣ , ο μέγας Μάρκος ο Ευγενικός , επίσκοπος Εφέσου. Είναι συγκλονιστικό ότι ο εσμός των ανόμων δεν άντεξε την διαφωνία ΕΝΟΣ και ΜΟΝΟΝ ατόμου (βεβαίως όχι τυχαίου αλλά λέοντος της Ορθοδοξίας)!
                Σήμερα , που στη χώρα μας φαίνονται να έχουν ενσκήψει και πάλι «άρχοντες» έτοιμοι να παραδώσουν τα ιερά μας «τοις κυσί» , έχουμε απόλυτη ανάγκη από έναν νέο Μάρκο Ευγενικό. Έχουμε  ανάγκη να σταθούμε απροσκύνητοι στον «νεομογγολισμό» στον οποίο θέλει να μας καταδικάσει, η απόγονος των Φράγκων, η ανεκδιήγητη Μέρκελ.
                Όσοι έχουν Ελληνική ψυχή, όσοι έχουν Ευγενική ψυχή, όσοι δεν θέλουν να σκύψουν στην αιώνια καταισχύνη , ετούτη την περίοδο της νηστείας πουξεκινά, ας την κάνουμε περίοδο νέων αγώνων , για τις ψυχές μας αλλά και για την πατρίδα μας. Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία!
                Ο  «Λιάγκο Νούλας» στο ομώνυμο τραγούδι λέει χαρακτηριστικά : Φράγκους εγώ δεν προσκυνώ… Είμαι αντάρτης του Λαού, του προδομένου ελπίδα!!!  Ένα  νέο ΟΧΙ οφείλουμε να αντιτάξουμε στη γλοιώδη, προδοτική, υποτελή στάση των υποτιθέμενων αρχόντων μας, αυτών που ζήλεψαν την δόξα των φραγκοπροσκυνημένων και των Παπό-δουλων της Φλωρεντίας και τη Φεράρας!         
                Καληνύχτα Λουκά, Γιώργο, Αντώνη, Καρα-Γιώργο και λοιποί ψευτο-Ρωμιοί όπως σας αποκαλεί ο πατήρ Πασιος, προφητικά και επιτυχημένα. Έλληνες γρηγορείτε!           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου