Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΡΚΟΖΙ: ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!



ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΜΕΡΚΟΖΙ - ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ "ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ!
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ! ΥΠΑΚΟΥΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ!

Σε εκ νέου ομοβροντία άθλιων εκβιαστικών πιέσεων εναντίον της χώρας και του λαού προέβησαν σήμερα τόσο το ανεκδιήγητο δίδυμο των Μερκοζί όσο και η ίδια η Κομισιόν (βλέπε παρακάτω)!
Κατά τη σημερινή κοινή τους συνέντευξη τύπου, στο γαλλικό Προεδρικό Μέγαρο, και οι δύο ηγέτες του γερμανογαλλικού άξονα, τόνισαν ότι ο "χρόνος (σσ των κατ΄ όνομα διαπραγματεύσεων) τελειώνει" ενώ απείλησαν ευθέως και με διακοπή της τροϊκανής χρηματοδότησης. Φυσικά,το τελευταίο, πιο πολύ λειτουργεί ως απειλή προς το αστικό πολιτικό σύστημα αλλά και ως "μπούμερανγκ" για τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, καθώς ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα όφελος από την τροϊκανή χρηματοδότηση, που μεταφέρεται, σχεδόν, αυτούσια στην αποπληρωμή τόκων και χρεολυσίων.

Οι Μερκοζί, μιλώντας ως πραγματικοί νεοαποικιοκράτες, προσέθεσαν, επίσης, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ταμείο αποπληρωμής του χρέους, στο οποίο θα πηγαίνουν δάνεια της τρόικας, από όπου θα πληρώνονται τόκοι και χρεολύσια.  Φυσικά όλο αυτό έχει πιο πολύ επικοινωνιακό χαρακτήρα καθώς έτσι και αλλιώς τα τροϊκανά δάνεια πάνε, σχεδόν, αποκλειστικά σε τόκους και χρεολύσια.
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις των "Μερκοζί"
Θέση του Βερολίνου και του Παρισιού είναι πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη, ανέφερε από την πλευρά της και η Γερμανίδα καγκελάριος. Από τη μεριά των Μερκοζί, τούτο είναι απόλυτα εύλογο καθώς έτσι η Ελλάδα θα μπορέσει να λειτουργήσει ως νεοαποικία της ευρωζώνης, όπου ευρωπαϊκές πολυεθνικές επιχειρήσεις θα μπορούν να εγκαθίστανται καταβάλλοντας μεροκάματα και μισθούς πείνας!
Προσέθεσε, μάλιστα, πως «Πρέπει όμως να πως πως δεν μπορεί να υπάρξει νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα εάν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα» συμπλήρωσε, λέγοντας πως «όσοι έχουν ευθύνη στην Ελλάδα πρέπει να ξέρουν πως δεν θα αποκλίνουμε από αυτή τη θέση».
«Ο χρόνος πιέζει πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα και δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος των καθυστερήσεων» είπε η Άνγκελα Μέρκελ.
«Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία, δεν μπορούμε να φανταστούμε πως δεν θα υπάρξει συμφωνία» τόνισε ο Ν.Σαρκοζί στην κοινή συνέντευξη Τύπου με την Άνγκελα Μέρκελ στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο, λέγοντας πως οι Έλληνες ηγέτες έχουν «αναλάβει δεσμεύσεις και πρέπει να τις τηρήσουν, δεν υπάρχει άλλη επιλογή».
To ζήτημα της Ελλάδας πρέπει να λυθεί «μια και καλή» ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος, λέγοντας μάλιστα πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, στο «δύσκολο έργο που έχει», θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι.
«Τώρα επαφίεται στα δύο κόμματα, στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους", είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας πως η συμφωνία πρέπει να ολοκληρωθεί και να υπογραφεί. «Στην Ευρώπη έχουμε όλοι δικαιώματα και υποχρεώσεις» κατέληξε.
Στο χορό των εκβιασμών και η Κομισιόν
Η Ελλάδα έχει υπερβεί τα όρια, δήλωσε την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ και σημείωσε ότι, κατά την άποψη της Κομισιόν, θα έπρεπε ήδη να είχαν τελειώσει οι "διαβουλεύσεις" των πολιτικών αρχηγών στην Αθήνα, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει τάχιστα.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως προς το τί εννοούσε, όταν ερωτήθηκε για το αν θα πρέπει να μειωθεί ο κατώταττος μισθός στην Ελλάδα, είπε ότι «πολύ υψηλός» σε σύγκριση με ότι ισχύει σε Πορτογαλία και Ισπανία. Συγκεκριμένα, επισήμανε τη σημασία που αποδίδει η Κομισιόν στο ζήτημα της μείωσης του επιτρεπόμενου κατώτατου μισθού, αναφέροντας πως σε πολλές χώρες, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα.
Σαφές λοιπόν το μήνυμα της Κομισιόν: θα πάτε σε μισθούς εξαθλίωσης!!!
Υπερβαίνοντας, μάλιστα, κατά πολύ το θεσμικό ρόλο του, ο Α. Αλταφάζ, υποστηριξε ότι η (συγ)κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι μια «τεχνική κυβέρνηση» και ότι στηρίζεται στη μεγάλη πλειοψηφία της Βουλής, δίνοντας έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, το σαφές στίγμα για τις απαιτήσεις της ΕΕ από αυτήν. Και όταν λέμε απαιτήσεις, εννοούμε και τα μέτρα που θα ψηφίσει/εφαρμόσει, όσο και το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών!
Ο λαός θα γυρίσει πίσω τους εκβιασμούς!
Οι παραπάνω απαράδεκτοι εκβιασμοί μπορεί να μην σημαίνουν και πολλά για την αστική καμαρίλα των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, που ακολουθεί με προθυμία τις επιταγές τους, στήνοντας σκηνικά εκβιασμών, εντούτοις σημαίνουν πολλά για τον οργισμένο ελληνικό λαό στον οποίον και απευθύνονται!
Όμως ο ελληνικός λαός, δεν θα υπομείνει καρτερικά και δουλικά, την εξαθλίωση που του ετοιμάζουν οι νεοαποικοκράτες της ΕΕ και του ευρώ μαζί με τους ντόπιους εντολοδόχους του!
Ήδη από το πρωί η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και οι απογευματινές συγκεντρώσεις θα αποτελέσουν έναν πρώτο δείκτη της αγωνιστικής διαθεσιμότητας των εργαζομένων και των ανέργων, ενόψει και της αυριανής Γενικής Απεργίας.
Ο ελληνικός λαός θα γυρίσει πίσω τον εκβιασμό και τα μέτρα που θα εφαρμόσει η αστική καμαρίλα των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, κατ΄εντολίν των Μερκοζί,  θα διαλύσουν και τα τελευταία ψήγματα "θετικών κρίσεων" για το ευρώ και την ΕΕ, εντός της "κοινής γνώμης"..

http://www.iskra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου