Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ξεφτιλίστηκε η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση-φιάσκο...

Πανικός προκλήθηκε χθες στα social media όταν για πρώτη φορά κυκλοφόρησε η παρακάτω ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς με την οποία το κόμμα του Φώτη Κουβέλη αναιρούσε τον ίδιο του τον εαυτό:

Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η ... καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες...


...χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.


Η Δημοκρατική Αριστερά επιτέθηκε σε γερμανικό κόμμα της Αριστεράς επειδή δεν ψήφισε το PSI, κάτι που δεν έκανε ούτε η ίδια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια ασύλληπτης γελοιότητας στάση η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στα μάτια όλων μας.

Λίγο αργότερα μάλιστα η ανακοίνωση "κατέβηκε" από το site του κόμματος, κίνηση πρωτοφανής η οποία και δεν αιτιολογήθηκε με επίσημο τρόπο.

Το "και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα" ταιριάζει περισσότερο από ποτέ...
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου