Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΞΕΘΑΥΟΥΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

(του  Ικτίνου)

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ

Ο Λάϊτ , αντιπρόεδρος του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, του χριστιανοδημοκρατι-κού συντηρητικού κόμματος, του κεντροδεξιού κινήματος εξουσίας της Αυστρίας με προφανείς αναμνήσεις του ναζιστικού παρελθόντος της χώρας του, ευθυγραμμίστηκε σπέυδων με το φασιστικό-ναζιστικό παιχνίδι του Μερκελο-Σοϊμπλεϊκού συμπλέγματος της ανωμαλίας!
Για άλλη μια φορά οι Γερμανο-Αυστριακοί απόγονοι των « γνωστών» Φράγκων , των ληστοσυμμοριών που άλωσαν στα 1204 την Κωνσταντινούπολη και του Καρλομάγνου που προετοίμασε την βαρβαροκρατία και το σκοταδισμό στην Ευρώπη. Αυτή την βαρβαροκρατία που έδωσε στον κόσμο τον ναζισμό και τον φασισμό αντάμα, δηλώνουν ότι διψούν και πάλι για αίμα. Αθώο και φρέσκο. Τα Ζόμπι της καταχθόνιας ιστορίας των βαρβάρων ξαναξύπνησαν! Διαβάστε:
«Με σοβαρότητα που σημαίνει πως το πίστευε κιόλας ο αθεόφοβος, ο Λάιτλ δήλωσε χθες βράδυ «Η Ελλάδα θα μπορούσε να σκεφτεί να προχωρήσει στην πώληση μερικών απομακρυσμένων, ακατοίκητων νησιών. Αυτό μπορεί να μην λύσει το πρόβλημα του χρέους, αλλά ασφαλώς θα εκλαμβανόταν από τους Ευρωπαίους !!! ως μια συμβολική χειρονομία. Εκτιμώ πως θα είχε οφέλη για τους Έλληνες και θα επηρέαζε θετικά το κλίμα στην Ευρώπη για την Αθήνα. Δεν πρόκειται για τα ίδια τα χρήματα, που θα εισπραχτούν, αλλά για μια κίνηση που δείχνει ότι η χώρα είναι πρόθυμη σε αυτή την κατάσταση να μην ζητά μόνο βοήθεια από το εξωτερικό, αλλά να κάνει και η ίδια ό,τι μπορεί».
(Από το πολύ καλό Blog  ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ενημέρωσης)
Αν δεν τους «πετάξουμε στη θάλασσα» και αυτούς και τους «δοτούς» της Αθήνας, θα κινδυνέψουμε έσχατα! Δεν πρέπει να καθυστερούμε! Οι παρόντες πολιτικοί μας κρίθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ευλύγιστης μέσης, ελεγχόμενων καταθέσεων (στην Ελβετία και αλλού) και απροσδιόριστου ήθους! Δυστυχώς έτσι παρουσιάζονται και ιδιαίτερα οι γόνοι των πλουτευσάντων στις πλάτες του έρμου του Ελλημικού Λαού.
Ελευθερία ή Θάνατος ένδοξος (Χρήστος Καψάλης αν τον γνωρίζει κανείς από το βουλευτικό συνονθύλευμα της προεδρικής μας…δημοκρατίας!!!) Πάντως όχι υποταγή που μας φέρνουν παρέα με μνημόνιο, για να ξεχαστούν οι ευθύνες των πολιτικών ,περί εσχάτης προδοσίας και ύποπτων και παράνομων οικονομικών συναλλαγών ,πολλών από αυτούς!
Έλληνες , ψηλά το κεφάλι. Αγώνας έως εσχάτων. Η Ελλάς προόρισται  να ζήσει και θα ζήσει. Αυτή είναι η παρακαταθήκη των αιμάτων που πατάμε μέχρι σήμερα, ελεύθερα. Εμείς να μην προδώσουμε, όπως οι «γόνοι» και οι πολιτικοί!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου