Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Αποκαλύπτουμε τα δύο μεγάλα ψέμματα του ΔΝΤ που κάνουν σημαια ο υποστηρικτές του



Ως αποικιοκράτες, πουλάνε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς: Ιδού τα δύο ψέμματα του ΔΝΤ:
1. Το ΔΝΤ είναι σύμμαχος μας στην μάχη για κούρεμα του χρέους!
Η αλήθεια: Το ΔΝΤ θέτει όντως θέμα κουρέματος του χρέους ως εναλλακτική για τα σκληρά μέτρα, για να καταλήξει στα σκληρά μέτρα! Το ΔΝΤ γνωρίζει πολύ καλά για την υποθεση Pringle που εκδικάστηκε το 2011 με προσφυγή της Ιρλανδίας, όπου πλέον τα άρθρα 125 και 136 της συνθήκης λειτουργίας της ΕΕ, απαγορεύουν το κούρεμα. Η όποια τροποποίηση δύναται να γινει μονον ενδοευρωπαϊκά με αλλαγή της κοινοτικής νομοθεσίας και όχι με τις όποιες «παρεμβάσεις» του ΔΝΤ.
Επί του πρακτέου, το ΔΝΤ ζητά κούρεμα του χρέους, ο Σόιμπλε.. απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, για να καταλήξουν εκατέρωθεν στα απάνθρωπα μέτρα!
2. Το ΔΝΤ θέλει χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα!
Αυτό ακριβως ισχυρίζεται το ΔΝΤ, με μία βασική διαφορά: ο Τόμσεν υπολογίζει στο τριπλάσιο το έλλειμμα από οτι το υπολογίζει επισήμως η Κομισιόν! Ο τρόπος υπολογισμού του ελλείμματος από το ΔΝΤ είναι δόλιος και καταχρηστικός, οπως γνωρίζουμε πολύ καλά. Έτσι, την στιγμή που το ΔΝΤ καγχάζει για μικρότερους στόχους, την ίδια στιγμή τριπλασιάζει το πραγματικό αποτέλεσμα επι τα χειρω. Εκβιάζοντας κοινώς για ακόμα σκληρότερα μέτρα.

Ας διαβάσουν τα ανωτέρω αυτοί που υπερασπίζονται τους καταστροφείς πατρίδας και κοινωνίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου