Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Λαφαζάνης: Πολιτικά καραγκιοζιλίκια οι απειλές Τσίπρα

«Οι άσφαιρες απειλές Τσίπρα προκαλούν μόνο ειρωνείες και γενική θυμηδία, αφού το μόνο που αντιπροσωπεύουν είναι πολιτικά “καραγκιοζιλίκια” ενός παραδομένου πρωθυπουργού» αναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας σημειώνει ότι είναι κρίμα που η Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχει πρωθυπουργό και...

αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης δύο πρόσωπα που, παρά τη διαφορετική τους πολιτική προέλευση, μοιάζουν ως δύο σταγόνες νερού και οι οποίοι ως μόνο πρόγραμμα έχουν την εξουσία πάση θυσία, ενώ λένε με τη μεγαλύτερη ευκολία ανευθυνότητες και ψέματα.
Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή χρειάζεται αλήθεια και μόνο αλήθεια, μαζί με αποφασιστικότητα, τόλμη και τη μέγιστη δυνατή ενεργητική συμμετοχή και κινητοποίηση του ελληνικού λαού, συμπληρώνει και κάνει λόγο για  μια άμεση και σχεδιασμένη έξοδο από την ευρωζώνη, και μια εθνική νομισματική πολιτική σε συνδυασμό με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα διαγραφής του χρέους, γενναίας “σεισάχθειας” στο ιδιωτικό χρέος, εθνικοποίησης των τραπεζών, τερματισμού της λιτότητας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και παραγωγικού μετασχηματισμού οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου