Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Να παραιτηθει ο διοικητής του ΟΓΑ, δεν μπορεί να εμπαίζει 700.000 γονείς και να εκθέτει την Κυβέρνηση 18ώρες πριν την πληρωμή του επιδόματος τεκνων

Σε καιρούς Κρίσης που η Ελληνική οικογένεια περνάει δύσκολες ώρες, απο τα λαμόγια που κυβέρνησαν, δεν ειναι δυνατον να τινάζουν τον οικογενειακό προυπολογισμό ερασιτεχνισμοί και εμπαιγμός από διοικήσεις που εκθέτουν και την Κυβέρνηση. 
Πριν απο λίγο βγήκε στον κ.Παπαδάκη ο διοικητής του ΟΓΑ και με θράσος αναίρεσε όλα όσα έλεγε εδω και εβδομάδες, με αστειες δικαιολογίες , μόλις 18 ώρες πριν κατατεθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των 700,000 δικαιούχων  (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και...
Πολύτεκνων Οικογενειών) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ!
Οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας περιμένουν ακόμη και το ελάχιστο ποσό ωστε να «κλείσουν» τρύπες και λογαριασμούς και ειναι πρόκληση να παίζουν με τον πόνο τους και την εικόνα της Κυβέρνησης με ερασιτεχνισμό τέτοιες διοικήσεις.

«Δυστυχώς η αποχή των φοροτεχνικών και η μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του TAXIS, είχε ως αποτέλεσμα να έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής μικρός αριθμός (34.846) αιτήσεων Α21. Για τον λόγο αυτό θα χορηγηθεί προκαταβολή 50% της δόσης του Α’ τριμήνου του έτους 2016 σε όλους όσους/ όσες δικαιώθηκαν οικογενειακού επιδόματος το έτος 2015».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου