Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: «ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΙΜΟΥΣ. ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

eelinida-syria1
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ/
Μια ελληνίδα στο συριακό μέτωπο: oι τρομοκράτες κόβουν λαιμούς, με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να επιβληθούν……….η αγωνία τους είναι αν στην Ελλάδα υποστηρίζουν τον Άσαντ…..φοράτε το σταυρό σας, αυτή είναι η ελευθερία σε αυτή τη χώρα…οι Βρυξέλλες είναι 1000 φορές πιο ισλαμοποιημένες από τη Συρία
Η Συρία είναι μια χώρα με φοβερές υποδομές και προδιαγραφές.Ο κόσμος κυκλοφορεί παντού στις πόλεις, τα παιδιά παίζουν ως και μπάλα στη Δαμασκό και η ζωή έχει τους ρυθμούς της συνεχίζεται.Ο πληθυσμός  λατρεύει τους Άσαντ που τους θεωρεί θεμελιωτές για τον πολιτισμό και τη χώρα τους.
Σουνίτης φαντάρος και βλαστημαέι τις κοπέλες που φοράνε μαντήλα.Οι Βρυξέλλες είναι πολύ πιο ισλαμικές από τη Συρία και τη Δαμασκό.Είναι 1000 φορές πιο ισλαμοποιημένες.Κάποια στιγμή τους ρώτησα να ενοχλούνται από το..
σταυρό που φοράω.Όχι κυρια μου, μου είπαν.Αυτή είναι η ελευθερία σε αυτήν τη χώρα.Σε καθηλώνει το γεγονός ότι όλες οι ηλικίες ντύθηκαν στο χακί και έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος.Όλοι υποστηρίζουν τον Άσαντ απλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους.Καθ΄οδόν στην συριακή ενδοχώρα διανύουμε ακατάπαυστα χιλιόμετρα.Παντού πάρκινγκ με μαγαζιά με φανταστικά φαγητά και ως και με κρύους καφέδες.Η αγωνία τους η μεγάλη είναι αν η Ελλάδα υποστηρίζει τη Συρία και τον ‘Ασαντ.
Ένας σε πόλη της Συρίας πατέρας 8 παιδιών φυλαέι ένα χώρο και δηλώνει ότι δεν έχει φόβο.Μου είπαν ότι είναι έτοιμα να δώσουν τη ζωή τους ακόμη και πολύ μικρά παιδιά.Ο πληθυσμός δεν κάνει αυτό που κάνει η προπαγάνδα της Δύσης.Δεν διακρίνει και δεν ξεχωρίζει τις τρομοκρατικες ομάδες ούτε απαριθμεί τα διαφορετικά τους ονόματα.Για τους εδώ, όλοι οι τρομοκράτες είναι Ισλαμικό Κράτος.Στα σημεία που έχουν δοθεί φοβερές μάχες έχουν καταστραφεί ολόκληρα κτίρια και υποδομές κάτι που σημαίνει ότι ο αντίπαλος διαθέτει πολύ προηγμένα και βαριά όπλα.
Η Δαμασκός είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.Πολλά μαγαζιά διανυκτερεύουν με ποτό με εκπληκτικά εδέσματα με φαγητό.Η Συρία κρατάει γερά και δεν πρόκειται να πέσει.Το θέμα είναι ότι οι αντίπαλοι κόβουν λαιμούς.
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιχειρούν μάταια να επιβληθούν.Υπάρχουν άνθρωποι πολύ μοντέρνοι,κουλτουριάρηδες και από την άλλη απ΄ό,τι καταμαρτυρούν όλα τα κακοποιά στοιχεία από όλες τις χώρες έχουν έρθει στη Συρία και την πολεμούν.Σαν να έχουν πέσει όλα τα δεινά επάνω της. Η νεολαία με δυτικές επιρροές ραπ,ροκ κλπ.
Ένας ιστάμενος μας είπε.Σε αυτόν τον κόσμο 2 χώρες πολεμούν, η Συρία και η Ελλάδα.Υπαρχει η χάρη του Θεού σε αυτά τα πρόσωπα έχουν χαριτωθεί θες από τον αγώνα, από την συνειδητοποίηση….
Εκει συναντησα και την Shenhas μια γενναία γυναίκα μάνα 5 παιδιών.Ο άνδρας της είναι με τους τρομοκράτες και αυτή ηρωικη γυναίκα τον άφησε και μάχεται με το συριακό στρατό.
Πρόσφατα η τακφιριστική τρομοκρατική οργάνωση Ahrar al Sham είχε ανακοινώσει ότι σκότωσε τον διανοούμενο και επικεφαλής του Λαικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέτας Ali Kayali (Mihrac Ural) που δραστηριοποιείται με τους άνδρες του κυρίως στην ορεινή βόρεια Λαττάκια αλλά και σε όλην τη Συρία στο πλευρό του συριακού στρατού.
Ήταν η πολλοστή φορά που ανακοίνωσαν το θάνατό του που ονειρεύονται.Αυτή τη φορά συνδυάστηκε και με απειλές από τη ΜΙΤ αφού όπως ανακοίνωνε 2 ημέρες πριν την εξαφάνισή του ο Ali Kayali στον προσωπικό του λογαρισμό στο   twitter επικήρυξαν  το κεφάλι του οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με 1.5 εκατομύρια δολάρια.12987223_228408064183548_217783829255362593_n
Capγυθγ 
Τον σκοτώσαμε ζητωκραύγαζαν οι τρομοκράτες αλλά ο Maharaja Ural, όπως αλλιώς ονομάζεται ο Ali Kayali δήλωσε παρόν στις εκλογές και φωτογραφίζεται στις κάλπες να ψηφίζει.Την είδηση του θανάτου του είχε ενσπείρει με πολύ ενθουσιασμό και το τουρκικό πρακτορείο Anadolu .CevfcmDWAAQ_33j
Η 7SABAH επικοινώνησε με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο F.Aktas, που δήλωσε ότι μόλις το περασμένο βράδυ είχε εκτενή συζήτηση  με τον Μ.Oural. Ο Μ.Ural είναι στη ζωή αναφέρει στη σελίδα του στο  Facebook o δημοσιογράφος Aktas, που συχνά αρθογραφεί για τουρκικά και ιρανικά μέσα.7SABAH 16.14.16.

DIMPENEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου