Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σενάριο ολέθρου για την Ελλάδα με 300.000 πρόσφυγες και Δραχμή ώστε να κερδίσει το ΝΑΙ στην Αγγλία !

Ενα εφιαλτικό σενάριο για την χώρα μας με 300.000 πρόσφυγες αρχές Ιουνίου και τα διεθνή ΜΜΕ να προεξοφλούν την έξοδό μας από το ευρώ…
Αυτό είναι το σχέδιο των δανειστών για να τρομάξουν τους Αγγλους ψηφοφόρους ώστε να πουν ΝΑΙ στην Ευρώπη θυσιάζοντας την Ελλάδα.

Το να πετάξουν την προβληματική Ελλάδα των Υποκλοπών- που αρνείται τις μεταρρυθμίσεις για χάρη του πελατειακού κράτους-, από την ζώνη του ευρώ είναι κίνητρο για τους Αγγλους υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ε.Ε.
Κάποιοι το σφύριξαν στον Ελληνα πρωθυπουργό και αμέσως...

άρπαξε το πρώτο αεροπλάνο για να σώσει ότι μπορεί από την σχεδιαζόμενη καταστροφή.
Την ίδια στιγμή ο Τζορτζ Σόρος σε κείμενό του για το New York Review of Books ισχυρίζεται ότι στην Ελλάδα εκτυλίσσεται μία ανθρωπιστική καταστροφή.
“Οι αιτούντες άσυλο είναι απεγνωσμένοι. Στους νόμιμους πρόσφυγες πρέπει να προσφερθεί μία εύλογη δυνατότητα να φτάσουν στον προορισμό τους στην Ευρώπη” γράφει ο Soros.
“Οι ηγέτες της ΕΕ πρέπει να αποδεχθούν οτι η αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης θα απαιτήσει “κύμα” χρηματοδότησης, αντί για συγκέντρωση ανεπαρκών κεφαλαίων χρόνο με το χρόνο. Η δαπάνη ενός μεγάλου ποσού εξ αρχής θα επιτρέψει στην ΕΕ να αντιδράσει πιο αποτελεσματικά σε κάποιες από τις πιο επικίνδυνες συνέπειες της προσφυγικής κρίσης”.
Στο κείμενό του ο επενδυτής εκτιμά ότι ο αριθμός των προσφύγων που μπορεί να απορροφήσει η Ευρώπη κάθε χρόνο θα πρέπει να είναι μεταξύ 300.000 και 500.000 ατόμων.

Φαντασθείτε αυτούς τους 300.000 ανθρώπους εγκλωβισμένους στην Ελλάδα με τα συνορά μας ερμητικά κλειστά και τα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν LIVE την κόλαση και να προαναγγέλουν την έξοδό μας από το ευρώ.
Ο Αλέξης Τσίπρας διαισθάνθηκε την παγίδα και αποφάσισε να παίξει το τελευταίο του χαρτί.
Μόνο που οι Υποκλοπές και η διαχείρισή τους έχουν γεμίσει με καχυποψία ακόμη και εκείνους από τους ευρωπαίους που είχαν αισθήματα συμπάθειας προς τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.
Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα τελευταία 24ωρα ακόμη και η Μέρκελ είναι “εξαφανισμένη” στις κλήσεις του Μαξίμου γι΄αυτό και ο πρωθυπουργός πήρε το αεροπλάνο και άρχισε για μια ακόμη φορά την τουρνέ της ζητιανιάς.
Οτι δηλαδή έκαναν και οι προκάτοχοί του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου