Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ!

Ξαφνικά, εκεί που νόμιζες πως το μόνο που απασχολεί τον νεοέλληνα είναι τα νέα μέτρα και η τσέπη του, σηκώθηκε κουρνιαχτός μεγάλος, εξαιτίας μιας βρωμιάρας "σκηνοθέτιδος" που ανέβασε "παράσταση" που "ξεφτιλίζει" τον Αθανάσιο Διάκο!

Σοκαρίστηκαν, λέει, όσοι την είδαν! Πρώτοι απ' όλους, οι ιθύνοντες γνωστής φυλλάδας που ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ στη διαφθορά της νεολαίας και τη διάλυση των πάντων στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια! Όλοι αυτοί, τώρα...θυμήθηκαν τον μεγάλο Αγωνιστή, με αφορμή μια ελεεινή "παράσταση"!


Ε, λοιπόν! Ο μεγάλος Αθανάσιος Διάκος δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί από κανένα πορνίδιο! Είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο σε σχέση με τα κατακάθια που (νομίζουν ότι) τον διακωμωδούν, που η όλη ιστορία θυμίζει σκουλήκια που προσπαθούν να γίνουν...άνθρωποι!


Εκείνοι που ξεφτιλίζονται, είναι κάποιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τον Διάκο και την ελληνική Ιστορία γενικότερα και βγήκαν "παγανιά" να μας πουλήσουν...ιερή οργή και αγανάκτηση!

Δεν πείθετε, κύριοι! Και ξέρετε γιατί; Διότι είστε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που προβάλετε μετά μανίας τα τουρκοσήριαλ! Εσείς που τόσα χρόνια αποχαυνώσατε τον ελληνικό λαό και τον κάνατε  να ντρέπεται (!!!) για την Ιστορία του, τον πολιτισμό του!

Εσείς υβρίζετε αισχρά την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και πολεμάτε λυσσαλέα ό,τι εθνικό και υγιές! Κι έχετε το θράσος να το παίζετε...θιγμένοι επειδή ένα ακόμα κόπρανο από αυτά που ΕΣΕΙΣ εκθρέφετε τόσα χρόνια, βγήκε ξανά στην επιφάνεια για να βρωμίσει τον τόπο;

Αλλά και ο απλός πολίτης έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ! Δεν μπορεί η συγκεκριμένη παράσταση να παίζεται στον τόπο μαρτυρίου του Ήρωα, τη Λαμία και να μην τους έχουν τσακίσει στο ξύλο (τουλάχιστον) οι Λαμιώτες!!!


Δεν πειράζει, όμως. Εμείς συνεχίζουμε τον μοναχικό αλλά σταθερό αγώνα μας για να μάθει κάθε Έλληνας την πραγματική Ιστορία και όχι την τουρκική - αριστεροεμετική προπαγάνδα που του πλασάρουν τα τρισάθλια ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου