Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτικοεπιχειρηματικός πόλεμος προ των πυλών!



20120922-165354.jpg 
Είχαμε συνηθίσει στις σχέσεις διαπλοκής μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών. Τώρα φαίνεται ότι περνάμε στην εποχή της …εμπλοκής! Σημεία των καιρών. Διαβάστε το ρεπορτάζ της “Ζούγκλας” που ακολουθεί και θα καταλάβετε:
Μόνο cool δεν ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, καθώς χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, αναφερόμενος σε κυκλώματα που συμπεριφέρονται ως υπόκοσμος.

Η οργή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κύκλους που ξέρουν,
οφείλεται στο πρωτοσέλιδο της νεοκδοθείσας εφημερίδας «Παραπολιτικά», όπου υπάρχει ρεπορτάζ με τον τίτλο «Οι εργολαβίες του cool Αλέξη». Η εφημερίδα αναφέρεται σε οικογενειακές διαπλοκές και στις «χρυσές business» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολιτικούς του φίλους, μέλη της οικογενείας του αλλά και σε ρουσφέτια στη Βουλή.

Οι ίδιοι κύκλοι (που πάντα κάτι ξέρουν παραπάνω) θεωρούν ότι στόχος της επίθεσης του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι μόνον ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης, αλλά ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Διότι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο κ. Κουρτάκης φέρεται να είναι το δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη στον επικίνδυνο κόσμο των ελληνικών Media.
Η εφημερίδα αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον εξάδελφό του Γιώργο, την αδελφή του Ζανέτ και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Νίκο Παππά, κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο και αναφέρει μάλιστα ένα έργο που έχει αναλάβει η περί ου ο λόγος εταιρεία αφορά τη διαμόρφωση της πλατείας του Αγ. Τιμόθεου στην Σταμάτα συνολικού κόστους 326.574 ευρώ.
 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου