Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Έδειραν τον Γ. Ψαριανό;


Αρκετά δημοσιεύματα παρουσιάζουν να επικρατεί ένα άνευ προηγουμένου μπάχαλο στο πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη εξ’ αιτίας της επιλογής της ηγεσίας του να θέλει να παρουσιαστεί σαν το «αριστερό» άλλοθι της πιο βάρβαρης αντιλαϊκής κυβέρνησης που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει νόημα να σταθούμε στα όσα γράφονται ότι πρόκειται να συμβούν μεθαύριο, Σάββατο, κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Εκεί που θα θέλαμε να μάθουμε λεπτομέρειες είναι στο δημοσίευμα που φέρει τον Γ. Ψαριανό να έχει φάει ξύλο από οπαδούς της ΔΗΜΑΡ. Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το παρακάτω σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα»:


«Στη ΔΗΜΑΡ επικρατεί ανησυχία και από τα φαινόμενα λαϊκών αντιδράσεων σε βουλευτές του κόμματος. Ο Νίκος Τσούκαλης δέχτηκε πρόσφατα λεκτική επίθεση στην πλατεία της Πάτρας από μέλη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία του άσκησαν δημοσίως σφοδρή κριτική για τις επιλογές της ηγεσίας. Ο ίδιος θέλοντας να μην δώσει έκταση στο γεγονός αποχώρησε διακριτικά. Λέγεται, δε, πως προσφάτως και ο Γρηγόρης Ψαριανός δέχτηκε ανάλογη  και μάλλον πιο … άγρια επίθεση, που δεν έμεινε στο λεκτικό μέρος».


Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αλλά είναι σίγουρο ότι αυτός ο τηλε-τραμπούκος, ο Αδωνις της αριστεράς όπως έχει χαρακτηριστεί από κάποιους, έχει πολλούς … θαυμαστές, που θα ήθελαν να τον συναντήσουν από κοντά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου