Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο μισθός του Παπούλια λόγω κρίσης μειώθηκε …στις 17.000 το μήνα! Υποκρισία


Θυμάστε που είχε παραιτηθεί του μισθού του και μετά μετάνιωσε και ζήτησε… μείωση;

 Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια κατά το οποία οι Έλληνες πολίτες έχουν υποστεί απάνθρωπες περικοπές. Τόσο απάνθρωπες που φέτος ακόμη και στην Αθήνα πολλοί συμπολίτες μας δεν θα έχουν ούτε τη “πολυτέλεια” της θέρμανσης. Για να είμαστε πιο ακριβείς ,περισσότεροι απ΄ ότι πέρυσι!

Σχολεία δεν λειτουργούν, παιδικοί σταθμοί έχουν κλείσει,τα νοσοκομεία είναι διαλυμένα, οι ΕΔ μετρούν και τη τελευταία σταγόνα καυσίμου!
Και μετά απ΄ όλα αυτά -και άλλα πολλά- μας ανακοίνωσαν ότι μειώνεται ο μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος πλέον από 23.122 ευρώ θα παίρνει 11.561 ευρώ! Κι αν προσθέσουμε και τα 6.240 ευρώ για …έξοδα παράστασης φθάνουμε στα 17.801!
Είμαστε σοβαροί;

Ασφαλώς όχι! Δεν είδαμε κανέναν από τους πολιτικούς που “πονάνε” για τις περικοπές σε μισθωτούς και συνταξιούχους να αγγίζουν αυτό το θέμα. Ίσως γιατί ξέρουν ότι μετά θ΄ άνοιγε η συζήτηση και για τα δικά τους 7.000 ευρώ μηνιαίως!
Για ποιο λόγο αυτή τη περίοδο της απόλυτης καταστροφής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να έχει τέτοιο μισθό και έξοδα παράστασης;
Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να αποφασίσουν ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται να έχει τρία αεροσκάφη vip. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να αποφασίσουν ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ,συμπαθέστατος κατά τ΄ άλλα, χρειάζεται 17.000 ευρώ το μήνα για να ζήσει στο Προεδρικό Μέγαρο!

Είμαστε λαϊκιστές;
Μπορεί.
Ηλίθιοι δεν είμαστε. Κι ας επιμένει ο κ.Μανώλης Κεφαλογιάννης να μας αποκαλεί -τους δημοσιογράφους- ηλίθιους σ΄όποιο τηλεοπτικό στασίδι κι αν βρεθεί.
onalert 

Σχόλιο Ε Μ ΠΡΟ Σ: Δεν μας είπαν αν εξακολουθεί να παίρνει την πλήρη βουλευτική του σύνταξη, αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως..!


Διαβάστε επίσης: Ο πολιτικάντης κύριος Πρόεδρος…

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου