Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ;

Είναι ακατανόητο πως η χώρα που γέννησε Μαραθώνες και Θερμοπύλες, Βατάτζηδες και Ηράκλειους, Κολοκοτρώνηδες και Νικηταράδες, Μελάδες, Πλαστήρες, Δαβάκηδες, Ζέρβες και Βελουχιώτηδες, πως μια τέτοια  χώρα ανέχεται να κυβερνάται από τέτοιους πολιτικούς όπως αυτοί που μας έλαχαν από τη μεταπολίτευση και δώθε…
                Είναι ακατανόητο να μας ξεπουλάνε στους απογόνους των Ναζί και σε όλα τα υποταγμένα στο φασισμό παράγωγα,   τα σημερινά πολιτικά κουμάντα της χώρας μας. Αυτά που ξεφωνίζονται από παντού ότι έκαμαν φανταχτερούς λογαριασμούς σε τράπεζες και άλλες σκοτεινές «μπάνγκες». Αυτά που τρέμουν κάθε φορά που οι άσπονδοι φίλοι τους «στας Ευρώπας και αλλαχού» τους ανεμίζουν λίστες με «καταθέτες» με  καταθέσεις περίεργες!
                Μα περισσότερο περίεργο είναι ότι εμείς οι σημερινοί Έλληνες , που μας εξαθλίωσαν απολύτως, που μας ατιμάζουν καθημερινά εμάς και τις οικογένειές μας, που μας απειλούν ότι θα μας θέσουν και υπό την κατοχή του Αγγλικού «Δικαίου», να καθόμαστε μωρέ έτσι ακούνητοι σαν γομάρια που δεν νοιώθουν!Να στεκόμαστε χάσκοντας όταν θάπρεπε να μην έχει μείνει κανένας τους που να μπορεί να κλείσει μάτι χωρίς να πετάγεται στον ύπνο του. Όταν θάπρεπε να μην μπορούν να ξεμυτίσουν, όταν θα ’πρεπε να έχουν αναγκαστεί να ξαναφέρουν πίσω τα κλεμμένα και όχι να συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν με νόμους που ακόμα και τώρα τους καλύπτουν παίζοντας τον «παπά».
                Και αφού δεν κάνουμε όσα έπρεπε , επιτρέπουμε σε αυτούς που επίορκα μας κυβέρνησαν -επειδή μας εξαπάτησαν με πίστη  σε Δημοκρατία που δεν λειτούργησε, επειδή μας εξαπάτησαν με Σύνταγμα και νόμους που νόθευαν κατά το δοκούν με διατάξεις και τερτίπια που ψήφιζαν στα μουλωχτά ή με πονηρία και ιδιοτέλεια – επιτρέπουμε τρομάρα μας, να μας ξεπουλάνε σήμερα ξετσίπωτα στους πραματευτάδες της Μέρκελ και του ΔΝΤ.
Να ξεπουλάνε εμάς, τα παιδιά μας, τα ιερά και τα όσιά μας, την πατρίδα μας ,την ιστορία μας ,τη χώρα μας που κάθε της μέτρο λευτερώθηκε με αίμα! Να ξεπουλάνε την πατρίδα που λευτερώθηκε από τα νύχια του φασισμού τους με ποτάμια αίμα! Πόσο αίμα θέλουν ακόμα να πιούν οι αχόρταγοι;
Και  μεις τι κάνουμε; Αφήνουμε τους ξενόψυχους και παραδόψυχους κυβερνητάδες μας να ξεπουλήσουν τον τίμιο τόπο, που εξάγνισαν θυσίες ατέλειωτες! Θυσίες από τις Θερμοπύλες ,την Αλαμάνα , το Κούγκι, το Μεσολόγγι, τη Σμύρνη, το Ρούπελ…. Αφήνουμε αυτούς που φρόντισαν να κολεγιάσουν με τους «ανθούς» της «Εσπερίας»- να μας κουβαληθούν με την φραγκεμένη  προφορά τους και- να νομίσουν ότι έγιναν και τα αφεντικά μας ; Αυτοί οι υποτακτικοί των  βαρβαροθρεμένων απογόνων  του ναζισμού και του φασισμού;
Έλληνες!!!!!
Δεν έχουμε άλλη ζωή αν δεν ξαποστείλουμε τους κυβερνήτες μας –ανάθεμα την ώρα που τους κάμαμε- και τους Τροϊκανούς συμπαίχτες τους εκεί που τους πρέπει! Να πιάσουμε να φτιάξουμε χώρα από την αρχή διεκδικώντας με κάθε μέσο και τρόπο αυτά που μας έκλεψαν. Να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο αυτά που αρνήθηκαν να διεκδικήσουν οι υποτιθέμενοι πολιτικοί μας και όσα δικαιούμαστε και δεν μας αποδίδουν (αποζημιώσεις κάθε μορφής). Να αναζητήσουμε συμμαχίες που δεν θα μας ληστεύουν με χαράτσια υποτέλειας.
Να αναζητήσουμε την δημιουργία μιάς ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που δεν θα είναι παραδομένη και αλυσοδεμένη στην αλήτικη διάθεση των κυβερνητών του χάους που μας επέβαλαν. Που θα είναι πραγματικά ελεύθερη και με νόμους που θα έχουν μία ποινή για όποιον επιχειρήσει να ξανά αδικήσει την χώρα και την κοινωνία της . Με μόνο μία προβλεπόμενη ποινή. Έσχατη τιμωρία και δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου σε όφελος της χώρας. Έσχατη τιμωρία και απαράγραπτη διαχρονικά, που να περιλαμβάνει και τους τυχόν άμεσα ωφελημένους από παρόμοια αδικία.
Δεν πρέπει να ολιγωρήσουμε άλλο. Πρέπει να σώσουμε τη χώρα μας. Τα παιδιά μας. Την Πατρίδα μας, την ιστορία μας τις παρακαταθήκες μας. Αλλιώς θα μας πνίξει μοιραία το αίμα όσων χάθηκαν για να χουμε πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου