Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

La terra Τρέμη



Βασικό χαρακτηριστικό της Αριστεράς της Ευθύνης (Α.Ε.) είναι η ταχύτης στη διεκπεραίωση των υποθέσεων του κράτους.
Με το που διορίστηκε από τον Κουβέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ο δημοσιογράφος, αποτυχών βουλευτής Ευβοίας και επί χρόνια στέλεχος του Κόκκαλη Πάνος Κολιοπάνος, να ΄σου η ανακοίνωση ότι βγαίνει στο σφυρί το 29% του υπερκερδοφόρου οργανισμού. Παρεμπιπτόντως, εκ των βασικών διεκδικητών του ΟΠΑΠ είναι ο κ. Κόκκαλης, τούτο όμως είναι εντελώς δευτερεύον, διότι το πρωτεύον είναι ότι, χάρη στον κ. Κολιοπάνο, ξεπουλιέται μόνο το 29% και όχι το 30% που επρόκειτο να πουληθεί αρχικώς. Κατόπιν τούτων, η ΔΗΜ.ΑΡ. θα μείνει στην ιστορία ως το κόμμα που έσωσε το 1% του ΟΠΑΠ, επίτευγμα ανάλογης ιστορικής βαρύτητας με τη Λίστα του Σίντλερ.
Τι να κάνουμε κι εμείς οι δυστυχείς δημοσιογράφοι; Με τέτοια ανεργία που έχει πέσει στον κλάδο βρίσκουμε αποκούμπι στα Δ.Σ. Ανωνύμων Εταιρειών, αφού, εκτός από τον κ. Κολιοπάνο, σε Δ.Σ. εταιρείας έχει εργαστεί, όπως μάθαμε από το περιοδικό Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη, και η κ. Όλγα Τρέμη. Συγκεκριμένα, η κ. Τρέμη ήταν αντιπρόεδρος σε Δ.Σ. εταιρείας που πουλάει όπλα, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού με τα βλήματα που έχει τόσα χρόνια δίπλα της στο δελτίο, έχει αποκτήσει τεχνογνωσία ζηλευτή. Επιπλέον, οι συνεχείς παρουσίες των κ.κ. Βενιζέλου και Πάγκαλου στο στούντιο του Mega έχουν καταστήσει την κ. Τρέμη ειδική και στα όπλα χημικού πολέμου και συγκεκριμένα στα αέρια μουστάρδας.
Χειρότερη μοίρα από την κ. Τρέμη και τον κ. Κολιοπάνο είχε ο επίσης καλός συνάδελφος Αιμίλιος Λιάτσος, που η καταραμένη η ανεργία τον έριξε στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Ούτε ο ίδιος το ήθελε, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε πολύ περισσότερο ο Κουβέλης, το προέβλεπε όμως ρητά το δεύτερο Μνημόνιο: «Αν δεν αναλάβει ο Λιάτσος την ενημέρωση του ελληνικού λαού, λεφτά δεν παίρνετε, κουφάλες!». Ο Κουβέλης έβαλε κάτι κόκκινες γραμμές, ο Λιάτσος όμως τις πέρασε για διαγραμμίσεις της τροχαίας και πάρκαρε πάνω τους.
Α ρε Αιμίλιε! Από εκεί που έδειχνες κώλους στο δελτίο του Star, τώρα θα δείχνεις τον Σαμαρά να εγκαινιάζει αυτοκινητόδρομους με το μυστρί. Αλλά και κώλους να δείξεις Αιμίλιε, άλλη χάρη έχει ο life style κώλος και άλλη ο κρατικός.


Ανανδρανιστάκης Γ. 
Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου