Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ "ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ;;;


...Ο Κωστας Βαξεβανης μεσα απο το Hot Doc εχει κανει κατα καιρους πολλες αποκαλυψεις.
Μια απο αυτες ηταν η παρακολουθηση του δημοσιογραφου του Reuters Στιβεν Γκρει,ο οποιος εψαχνε διαφορα πραγματακια για την Τραπεζα Πειραιως,2 μηνες πριν εξαγορασει την Αγροτικη Τραπεζα.

Στην  υποθεση παρακολουθησης του φερεται να ειναι μπλεγμενο,το πρωην μεγαλοστελεχος της ΕΥΠ το οποιο ειχε στη διαθεση του τον υπερκοριο και τον χρησιμοποιουσε ωστε να πουλαει συνομιλιες σε επιχειρηματιες.

Μαλιστα συμφωνα με το ρεπορταζ του HotDoc η Πειραιως ειχε κανει μεσα στη χρονια,ανακεφαλαιοποιηση μεσω Offshore εταιρειας,η οποια χρηματοδοτουνταν απο την Proton του Λαυρεντιαδη.

Aξιοσημειωτο της υποθεσης,ειναι πως πριν την κυκλοφορια του περιοδικου με τη συγκεκριμενη αποκαλυψη,κανει την εφανιση του στο internet μεσα απο το blog Fimotro με διαχειριστη του Γ.Π και μεγα χορηγο αποτυχημενο πλεον καναλαρχη Γ.Κ, πλαστο εγγραφο με σφραγιδα της ΕΥΠ,η οποια εδειχνε πως ο Κωστας Βαξεβανης προσφερει τις υπηρεσιες του στην ΕΥΠ.

---Το ιδιο blog στοχοποιουσε τον Σωκρατη Γκιολια με οποιον τροπο μπορουσε,λιγους μηνες πριν την δολοφονια του,ενω σε post στο Troktiko ο Σωκρατης ειχε γραψει : "Παράλληλα όμως αγαπητέ Μάκη έγινε και κάτι άλλο. Ξεκίνησε επιθέσεις σε βάρος σου ο Γιάννης Παπαγιάννης και τότε ότι δεν έκανες για τον Σωκράτη το έπραξες για τον εαυτό σου. Χάλασες τον κόσμο. Κάποια στιγμή σε πήρε ο Γ.Κουρής στο τηλέφωνο του σπιτιού σου και τον είχες ανοιχτή ακρόαση και σου είπε ότι «τον Παπαγιάννη τον έχω για να μου κάνει τις δουλειές». Εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε και προσπαθούσε να σε ηρεμήσει να μην κάνεις φασαρία".---

---Χθες το βραδυ,το Fimotro,πριν καν γινει γνωστη η υποθεση της "ληστειας" στο σπιτι του Βαξεβανη εγραψε:

 "KOYIZAKI ΓΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ MEDIA...
ΤΟ... ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ποιος δημοσιογράφος - παρουσιαστής εκπομπής, πήγε σε πασίγνωστο καναλάρχη που τον χρησιμοποιεί για ειδικές... αποστολές και του "πούλησε" ότι του την έστησαν για να τον σπάσουν στο ξύλο εξαιτίας των αποκαλύψεων (!) που βγάζει... 

από την εκπομπή του; Για την ιστορία, ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο επεισόδιο και ουδέποτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγράψει παρόμοιο περιστατικό...

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ...

...

Στο Τευχος 9 του Hot Doc που κυκλοφορει,ο Κωστας Βαξεβανης γραφει μεταξυ αλλων σε αποκαλυπτικο αρθρο του "η CIVITAS του Γ. Φλέσσα ανέλαβε ένα μέρος της επικοινωνιακής πολιτικής του ΔΝΤ από την εταιρία EURO RSCG. Αρνείται πως αυτή η ανάθεση αφορά τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης με επιρροή δημοσιογράφων.«Κάνουμε απλώς monitoring, παρακολουθούμε τι λένε τα ελληνικά Μέσα και τους το μεταφέρουμε», λέει στη Βουλή. Παραδέχεται όμως πως έκλεισε δείπνα σε δημοσιογράφους με εκπροσώπους του ΔΝΤ.

Μαλιστα αποκαλυπτει πως δημοσιογραφοι,δεχονται νομιμα μαυρο χρημα ωστε να εκτελεσουν επικοινωνιακα συμβολαια...μεσω σεμιναριων τα οποια παρακολουθουν σε εταιρειες και πληρωνονται απο αυτες....ωστε να γινονται ολα απολυτως νομιμα,φορολογημενα και με αποδειξεις.

...

Τα οσα εγιναν στο σπιτι του Βαξεβανη τα ξημερωματα της Κυριακης αποτελουν μερος της παρακρατικης λειτουργιας επιχειρηματιων.

Οπως φαινεται,ο Βαξεβανης αρχισε να ενοχλει,τα πολυ μεγαλα κεφαλια,τα οποια εβαλαν σε λειτουργια τους γνωστους τους μηχανισμους,ωστε να τον βγαλουν απο την μεση.

(Μας προκαλει μεγαλη εντυπωση το γεγονος πως μεγαλα ειδησεογραφικα sites δεν ασχοληθηκαν καν με την επιστολη του,που ανάρτησε στο koutipandoras.)

Και οταν θες να βγαλεις καποιον απο την μεση και να τον παρουσιασεις ως λαμογιο,του φυτευεις πλαστα στοιχεια,κατασκευαζεις θεωριες και τον χτυπας με καθε τροπο,αρκει να πετυχεις τον σκοπο σου και να τον κανεις να το βουλωσει μια για παντα.

...

Στο ΠΡΕΖΑ TV πιστευουμε πως επιχειρηματιες δημιουργησαν μια "νεα Σεχτα" ωστε να βγαλουν τον Βαξεβανη απο την μεση και ισως και καποιους ακομη γα αντιπερισπασμο.

Το παρακρατος ζει και βασιελευει εν μεσω κρισης συστηματος.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου