Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ "ΨΕΥΤΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ… «ΠΑΠΟΥΔΩΝ» ….

Η μεγαλύτερη απάτη μετά το κοινωνικό κράτος της Δεξιάς, είναι το κοινωνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΞΗ!!! Δεν φτάνει μόνο η ως και 30% (από 0% ή 10%) χρέωση των ασφαλισμένων για νοσηλεία σε ιδιωτικά θεραπευτήρια (αφού άδειασαν τα κρατικά νοσοκομεία από γιατρούς και υλικά μέσα) αλλά παραδίδονται οι ανυποψίαστοι Έλλη- νες  στα νύχια ντόπιων και αλλοδαπών ( Fand΄s) «κορακιών» της υγείας, μετερχόμενοι συγκαλυμμένα εκβιαστικές και παραπλανητικές πρακτικές στις χρεώσεις των νοσηλευόμενων ασφαλισμένων!!!
Ποιο αναλυτικά! Το κράτος μέχρι σήμερα (4 χρόνια Πολάκης και από συστάσεως ΕΟΠΥΥ, οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΙ ανευθυνουπεύθυνοι βολευτάδες και υπουργοί) δεν έχει «καταφέρει» ή κλίνει το μάτι στους εμπόρους υγείας, (με το αζημίωτο;) προκειμένου να χρεώνουν όσο θέλουν τις νοσηλείες των
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ με τον εξής αναίσχυντο τρόπο. Προκειμένου να πείσουν τους ανθρώπους να κατευθύνονται αθρόα προς την «ιδιωτική πρωτοβουλία» προ- παγάνδισαν ένα «ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ» που θα αποζημιώνει τις νοσηλείες στις κλινικές με ΚΕΝ (Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλεια). Για να περιβληθεί η «προσπάθεια» με κύρος,κατασκευάστηκε και μία φόρμα ΣΥΜΒΑΣΗ με κλινικές την οποία ΕΞΑΡΧΗΣ οι κλινικές κατήγγειλαν ως προς την αποδοχή των χρεώσεων αποδέχθηκαν όμως την διαδικασία ει- σαγωγής ,παράτασης νοσηλείας, περιγραφής των ΚΕΝ !!!!
 Δηλαδή αντί να επιβάλει ο ΕΟΠΥΥ τις προϋποθέσεις συμμετοχής των «ιδιωτών υγείας» στο δημόσιο σύσ-τημα ασφάλισης ,επιβάλλουν οι ιδιώτες στο κράτος τον τρόπο αρμέγματος των «ανόητων Ελλήνων πολιτών»  που δεν θέλουν να καταλάβουν πόσο τους δουλεύουν οι ταχυδακτυλουργοί της πολιτικής απάτης που την λένε και «σύ- στημα».!!! Με άλλα λόγια οι ιδιώτες χρεώνουν ό,τι θέλουν, αρπάζουν τα ποσά που το ΚΡΑΤΟΣ δίδει για το σύνολο της νοσηλείας και με το πρόσχημα της διαφοράς θέσεων ,χρεώνουν ’ο,τι θέλουν στην κυριολεξία, αφού και το υπο-τιθέμενο «Σύστημα Εκκαθάρισης Δαπανών» επίσης προσχηματικό και αναποτελεσματικό είναι αφού έτσι σχεδιάσ-τηκε και έτσι λειτουργεί, προς δόξα τον ανάξιων κυβερνητών μας!!!( Θα πείτε εδώ «έδωσαν» ΕΛΛΑΔΑ και ΜΑΚΕΔΟ- ΝΑΙ στην υγεία θα κωλώσουν; ).
Προφανώς σε αγαστή συνεργασία Κράτος και Μεγαλοεπιχειρηματίες της Υγείας (πιθανοί χρηματοδότες του πολιτικού προσωπικού, μην ξαχνάμε την Νovartis και όχι μόνον…) διακωμωδούν στην σκηνή της κοινωνικής μας πα-ρωδίας και εθνικής τραγωδίας την έννοια:  ΔΙΚΑΙΟ, ΛΑΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ και εμείς ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!! Ληστεύνται ασύστολα οι πολίτες και το κράτος νομοθετεί ή αφήνει σε εκκρεμότητα (υπέρ των ιδιωτών) ερμηνείες και αποφάσεις ή υποθέ-σεις που όφειλε και οφείλει να ρυθμίζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, με γνώμονα το συμφέρον μιάς ανηλεώς χειμαζόμενης κοινωνί-ας και όχι των βαμπίρ της ληστρικής οικονομικής συμμορίας των εκμεταλλευτών της Ελληνικής εκπνέουσας κοινω-νίας!!! Αχόρταγοι ,μισέλληνες και βρωμόψυχοι κιοτήδες και προδότες της πατρίδας, που παχύνετε τα βαλάντιά σας  και κατατρώγετε τις σάρκες των πατριωτών σας…
Η άρχουσα τάξη λοιπόν, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΛΕΦΤΑΔΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΑ ροκανίζει τα κόκκαλα της παραζαλισμένης από την «τεχνική των μνημονίων» ή από την τεχνική «σοκ και δέος»,Πατρίδα μας και που το μόνο που την απασχολεί εί-ναι το τίμημα και η τιμή της «πουστιάς», της πουτανιάς και της κάθε ανωμαλίας! Έτσι ώστε ο στοχοποιημένος ΕΛ-ΛΗΝΑΣ να μην μπορέσει να σκεφτεί ποιος του φταίει και τι πρέπει να κάνει μαζί του. Έτσι οι κάθε βρωμόψυχοι των Βρυξελλών, της Γερμανίας, της Αγγλίας και των άλλων τσιρακιών της Νέας Τάξης, στηριζόμενη στην εθνομηδενιστι-κή εγχώρια «Πέμπτη φάλαγγα», ου εγκαθιστούν σε κάθε τομέα της Δημόσιας ζωής στη χώρα μας, ετοιμάζονται για  το οριστικό «ρούφηγμα».
Ας επανέλθουμε όμως σε όσα πρέπει να γνωρίσουμε και να απαιτήσουμε! Οι ιδιωτικές κλινικές αποδέχθη-καν στην πράξη την διαδικασία του ΕΟΠΥΥ αφού προέβαιναν σε αναγγελίες «εισαγωγής» κατά το σύστημα ΕΟΠΥΥ! Ο ΕΟΠΥΥ έχει δημοσιευμένο κατάλογο νοσηλίων του για κάθε νόσο και νοσηλεία. Αν ο ιδιώτης δεν συμφωνεί γιατί αναλαμβάνει της εισαγωγή; Αν δεν διαθέτει ο ιδιώτης σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ σε ποια βάση υποβάλλει κάθε μήνα λογαριασμούς νοσηλίων και πληρώνεται γιαυτά; Αν αποδέχεται προς νοσηλεία ασφαλισμένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατί χρεώνει κατά την διάρκεια (ΜΔΝ) του ΚΕΝ και πέραν αυτού χρεώσεις που δεν αφορούν σε «αναβάθμιση θέσης»; Γιατί η αναβάθμιση θέσης δεν περιορίζεται στις υπηρεσίες «δωματίου» αλλά συμπαρασύρει και την καθαυτού νο- σηλεία; Με άλλα λόγια γιατί η «ένεση» χρεώνεται χωρίς «αναβάθμιση» α! ποσό ,στην αναβάθμιση θέσης χρεώνε-ται  α επί 2,…; Τι αλλάζεις Μήπως η «αναβάθμιση»  είναι το πρόσχημα εκτίναξης των εσόδων από υπηρεσίες «υ-γείας»; Προς όφελος τίνων, κύριε Πολάκη και λοιποί χρηματίσαντες υπουργοί υγείας και βουλευτο-υπουργοί;   
Η παγκόσμια Νέα Τάξη και οι εδώ αγκιτάτορές και γκαουλάιτερ τους απαιτούν την οικονομική και μέσω αυτής φυσική μας εξόντωση, επιστρατεύοντας Κεφάλαιο, Πολιτικούς και Δημοσιογραφία. Έλληνα σκέψου και αποφάσισε.
Υ.Γ  Έπεται συνέχεια…     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου