Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ελλάς – Σερβία, προδοσία


Η Χρυσή Αυγή φέρνει τον Βόιτσλαβ Σέσελι σε ομιλία στην Θεσσαλονίκη. Ο Σέσελι είναι ο τύπος που όταν οι ήρωες Σέρβοι πολεμούσαν τζιχαντιστές, ναζί και την συμμορία του Κλίντον, αυτός έκανε περιπάτους στο Βελιγράδι και αποκαλούσε «προδοτική την κυβέρνηση Μιλόσεβιτς». Στην συνέχεια έκανε δηλώσεις τύπου «δεν σφάζουμε αρκετά» που τις έπαιρναν τα δυτικά μέσα ως αποδεικτικά στοιχεία για τις δήθεν σφαγές που διέπρατταν οι Σέρβοι.

Μόλις βγήκαν στην φόρα τα Wikileaks αλλά κυρίως οι αποκαλύψεις του τ. πράκτορα της CIA Robert Baer  Ο οποίος αποκαλύπτει ότι η CIA λάδωνε ακόμα και σέρβους πολιτικούς ώστε να προετοιμάσουν την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αποκαλύφθηκε ότι ο Σέσελι είναι προδότης, σε συνεννόηση με τις ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Ενδικτικό είναι ότι ο «προδότης» Μιλόσεβιτς πέθανε στις φυλακές της Χάγης ενώ ο «πατριώτης» Σέσελι απαλλάχθηκε πανηγυρικά από όλες τις κατηγορίες!!!

Ας διδαχθούμε επιτέλους ότι ο προδότης δεν εμφανίζεται με ταμπέλα «ρουφιάνος» αλλά με ταμπέλα «υπερπατριώτης» ώστε να κατηγορεί τους πραγματικούς πατριώτες παίζοντας το παιχνίδι του εχθρού. Σαν κάτι ντόπιους που ζητούσαν την βύθιση των πλοίων με τους πρόσφυγες, προκειμένου να βρει η Τουρκία το νομικό έρεισμα και να καταλάβει το Αιγαίο δια της κερκόπορτας της «διάσωσης και ασφαλειας». Απλά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου